Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Το χέρι στη τσέπη ο Κωστούλας με Αλεξίεβιτς! (vid)

ALEKSIEBISΠαίκτη επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει ο Παναιτωλικός προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή, στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Ο Ιλία Αλεξίεβιτς είναι η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας, με τον Λευκορώσο διεθνή μέσο να αναμένεται κι απόψε κιόλας στο Αγρίνιο έτσι ώστε να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής!

Ο Λευκορώσος μέσος είναι αυτός που τσέκαραν όλο το περασμένο διάστημα τα «καναρίνια» και κατέληξαν πως είναι η καλύτερη λύση για το κέντρο, όπου έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ως «εξάρι» και ως «οκτάρι»! 

Ο Αλεξίεβιτς είναι γεννημένος στις 10/2/1991 (25 ετών) έχει 1.73 ύψος, αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια της Λευκορωσίας, την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Μάλιστα έχει πάρει μέρος και στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς φέτος αγωνίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (ήττα με 4-1), ενώ έπαιξε και στα 2 ματς των πλέι οφ με την Παρτιζάν Βελιγραδίου! Ο Αλεξίεβιτς ειναι 10 φορές διεθνής με την εθνική της Λευκορωσίας, έχοντας πετύχει κι ένα γκολ!

https://youtu.be/D5FkDjQ3uWA

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected