Κατηγορίες
Football League

Football League – Τέλος ο Πόποβιτς, ακολουθεί ο Ατματσίδης!

popo-atma-21201Τα αρνητικά αποτελέσματα της απόφασης της διοίκησης του Πανσερραϊκού για “ψαλίδι” στα συμβόλαια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους.

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Δημήτρης Πόποβιτς ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο, καθώς αναμένεται να δεχθεί την πρόταση που έχει από την Αγία Νάπα.

Ο 20χρονος Σερραίος χαφ είχε συνολικά 14 συμμετοχές και 1 γκολ(με Καλλονή στο Κύπελλο) με την φανέλα του Πανσερραϊκού και η αλήθεια είναι πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ασχέτως αν οι λόγοι που αποχωρεί είναι άλλοι.

Την ίδια στιγμή όπως διαρρέει και ο Παναγιώτης Ατματσίδης είναι στην πόρτα της εξόδου. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί την περικοπή και από την στιγμή που θα βρει ομάδα θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του αν και αυτό είναι πιθανό να γίνει από την επόμενη εβδομάδα και πιθανόν θα είναι στην διάθεση του Δημητρίου για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού πάντως βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς βλέπει το ρόστερ να μειώνεται και τις μεταγραφές να αργούν για την ώρα και φυσικά ανησυχεί. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα κομβικό, η νίκη μονόδρομος, αλλά το κλίμα όχι και το ιδανικότερο.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected