Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας – Φινάλε στη φάση των “16” με τρεις αγώνες

767c69cb45f988ecbb778bac23daacc2_LΜε τα παιχνίδια Πανιώνιος – Εργοτέλης, ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής και Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε τα τελευταία νέα των έξι ομάδων.

Τρεις ομάδες απομένουν για να σχηματιστεί το παζλ της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (στην οποία θα γίνει νέα κλήρωση). Την Πέμπτη έχουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια της 3ης φάσης και η αλήθεια είναι πως όλα έχουν ενδιαφέρον.

Αυτό γιατί το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει υποσχέσεις (τρεις νίκες στο γκολ). Προτού τα δούμε ξεχωριστά, ρίξτε μία ματιά στα γκολ της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Πανιώνιος – Εργοτέλης 15:00 OTE S3 (1-0)

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής 17:15 OTE S1 (2-1)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 19:30 OTE S3 (2-1)

Πανιώνιος – Εργοτέλης 15:00

Πολλές αλλαγές αναμένεται να κάνει στο αρχικό σχήμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού ο Εργοτέλης βρίσκεται υπό διάλυση και το μυαλό όλων είναι αλλού. Έτσι, Διούδης, Μπακασέτας, Καραμάνος και Ρισβάνης είναι πιθανό να μείνουν εκτός πλάνων.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιώνιου: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Χαλκιαδάκης, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ, Μπακασέτας, Κ. Βλάχος, Ντουρμισάι, Μπλέτσας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ποζατζίδης, Πινιώτης, Βιγιάλμπα, Καθάριος.

Μόλις δεκαπέντε ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεση του ο Σταύρος Λαμπράκης. Και αυτό γιατί η ομάδα είναι σε δύσκολη οικονομικά θέση. Παρόλα αυτά βγαίνει μία δυνατή και… κουρασμένη ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη: Δερμιτζάκης, Μυλωνάκης, Κυριακόπουλος, Ρέντζας, Λεονάρντο, Πίτσος, Γιαλούσης, Κούρτι, Αυγενικού, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Μάνος, Α. Καμαρά, Δωματάς και Γαρεφαλάκης.

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής 17:15

Μηνύματα από τον Τούντορ, που άφησε εκτός τους Όλσεν, Κάτσε όπως και τους τραυματίες Ροντρίγκες, Κόστα και Παναγιώτη Γλύκο. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται εκπλήξεις με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ κυνηγάει το σκορ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Σιαμπάνης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Γκολάσα, Τσίμιροτ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μακ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.

Όλοι μέσα για τον Νίκο Καραγεωργίου εκτός από τους Μπουρού και Ευαγγελιδάκη. Μέσα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού η Καλλονή θέλει να κάνει την έκπληξη μιας και έχει το υπέρ της σκορ.

Αναλυτικά η αποστολή της Καλλονής: Χογκ, Δαύκος, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ουνγιαλίδης, Μίκιτς, Καλτσάς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Λαμπράκης, Νομπρέγκα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Μάρκοβιτς, Γκόλιας.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 19:30

Δυο σημαντικές απουσίες έχει ο Παναθηναϊκός, αφού εκτός έμειναν οι βασικοί Πράνιτς, Εσιέν όπως και οι Στιλ, Σάντσεθ, Μαμούτε. Επέστρεψε μετά από καιρό ο Λουντ που ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Πέτριτς.

Όλοι μέσα για τον ΠΑΣ εκτός από τον Τσάβες που είναι… εξαφανισμένος και τον Ναδάλες που είναι τραυματίας. Στην αποστολή βρίσκεται ο Αλέξανδρος Νικολιάς ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Τσουκαλάς, Νικολιάς, Μιχαήλ, Ακόστα, Μασούρας, Γιάκος, Μανιάς, Μπέριος, Περιστερίδης, Φερφελής, Ίλιτς, Μαυροπάνος, Ηλιάδης, Καρανίκας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected