Κατηγορίες
Διάφορα

Σεμινάριο Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security από την Easy Education

SECURITY LOGO

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Εasy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ,  συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παραδοσιακά παρέχει, με την εκμετάλλευση της σύγχρονης τεχνολογίας σε θέματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης διοργανώνει:

Εξειδικευμένα σεμινάρια Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security). Τα σεμινάρια αυτά οδηγούν σε πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας έπειτα από εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Βάσει της ΚΥΑ 4892/1/76-Γ και της τροποποίησης του νόμου Ν.3707/2008 που αφορά στο Προσωπικό Ασφαλείας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας, κάθε εργαζόμενος στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας (είτε εργάζεται σε εταιρεία security, είτε ως φύλακας κτλ.), πρέπει να κατέχει άδεια η οποία εκδίδεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά και μη σχετικούς με τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας. Έχει διάρκεια 105 ώρες και Τμήματα ξεκινούν συνεχώς.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και από το χώρο τους.

 

Η ολοκλήρωση του προγράμματος τηλεκατάρτισης με αντικείμενο «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» οδηγεί στη λήψη βεβαίωσης παρακολούθησης του εν λόγω επιμορφωτικού προγράμματος, απαραίτητο δικαιολογητικό για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις πιστοποίησης είτε για να εκδώσουν τη σχετική άδεια ώστε να απασχοληθούν στη συγκεκριμένη ειδικότητα είτε για να ανανεώσουν την υπάρχουσα άδειά τους, σύμφωνα με το Κανονιστικό Πλαίσιο Πιστοποίησης Επαγγελματικών (ΦΕΚ Β 2899 και ΦΕΚ Β 25). Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το διαδικαστικό κομμάτι για την εξετάσεις, με την προετοιμασία του φακέλου του κάθε εκπαιδευόμενου μας για τις εξετάσεις του ΚΕ.ΜΕ.Α.

 

Εγγραφές καθημερινά

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected