Διάφορα

Επιστρέφει στις οθόνες το “24” αλλά με μία δυσάρεστη έκπληξη!

092409Το Fox ανακοίνωσε πως η δημοφιλής σειρά «24» θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά χωρίς τον εικονικό χαρακτήρα της, Τζακ Μπάουερ, που υποδυόταν ο Κίφερ Σάδερλαντ.

Μετά το X-Files και Prison Break, μια ακόμη πετυχημένη σειρά επιστρέφει! Το Fox ανακοίνωσε πως το «24» θα γυρίσει στις οθόνες των τηλεθεατών με νέο κύκλο επεισοδίων, ωστόσο σε αυτόν δεν θα βρίσκεται ο Τζακ Μπάουερ. Ο εικονικός πρωταγωνιστής της σειράς, που υποδυόταν ο Κίφερ Σάδερλαντ, φαίνεται πως αποτελεί οριστικά παρελθόν για τους παραγωγούς, που θα έχουν ένα ολοκαίνουριο καστ.

Ο νέος κεντρικός ήρωας θα ονομάζεται Έρικ Κάρτερ και θα έχει στο πλευρό του μια γυναίκα, που θα εργάζεται για τη μυστική υπηρεσία CTU. Το format της σειράς, πάντως, δεν θα αλλάξει και το κοινό θα παρακολουθεί σε… real-time την εξέλιξη ενός 24ώρου.

Ο Σάδερλαντ, που θα διατηρήσει τη θέση του παραγωγού της σειράς, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια δική του σειρά, το Designated Survivor, όπου υποδύεται τον άνθρωπο που αναλαμβάνει την προεδρία των ΗΠΑ μετά από τρομοκρατική επίθεση με θύμα τον Αμερικανό πρόεδρο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected