Κατηγορίες
Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ Ανδρών – Η αποστολή για Κύπρο

732084Δύο αλλαγές στην 16δα της η «γαλανόλευκη», αφού συμπεριλήφθηκαν Κρεμαστιώτης και Μπουκοβίνας

Ολοκληρώθηκε στο «Σπίτι του Χάντμπολ» η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ανδρών πριν την αναχώρηση με προορισμό την Κύπρο για τον τελευταίο αγώνα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017.

Η ελληνική ομάδα αύριο θα «πετάξει» για Λάρνακα στις 12:00, ώστε την Κυριακή (17:00) να αντιμετωπίσει την Κύπρο στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, αλλά το πιθανότερο είναι να μεταδοθεί σε live streaming.

Η Εθνική θέλει την νίκη και παράλληλα ήττα της Ουκρανίας από την Λετονία για να κατακτήσει την 2η θέση στον όμιλο που θα δώσει την ευκαιρία για καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον.

Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λετονία η Εθνική ομάδα θα έχει δύο αλλαγές στην 16αδα της, αφού τη θέση του Νίκου Λοίζου θα πάρει ο Πέτρος Μπουκοβίνας, ενώ αντί του τραυματία Δημήτρη Κατσίκη (θα κάνει αύριο μαγνητική) συμπεριλήφθηκε ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης.

Στην αποστολή μετέχουν, ως αρχηγός, ο τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών Ομάδων Παναγιώτης Τραϊκόγλου, οι Προπονητές Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι παρακάτω 16 αθλητές: Μπάρμπας, Μπάγιος, Μπασμαλής, Δέσπος, Μυλωνάς, Μάλλιος, Μπουκοβίνας, Πασσιάς, Παπαδόπουλος Αδαμ, Τσίλης, Παλάσκας, Παπαδόπουλος Βύρων, Κρεμαστιώτης, Παπαδιονυσίου, Αραπακόπουλος, Σεϊρεκίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected