Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 1-0 (vid)

12571446_491957581008339_602170242_n

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, με τον αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Μεγάλη κερδισμένη του σημερινού αγώνα η ΑΕ Χαρίεσσας, που κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη φετινή της νίκη που τη φέρνει στο -1 από τη 13η θέση που (υπό προϋποθέσεις) μπορεί να επιφέρει την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, ο Μέγας Αλέξανδρος γνώρισε την 6η εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ τα 21 γκολ παθητικό μακριά από τα Τρίκαλα είναι η τρίτη χειρότερη επίδοση μεταξύ των 14 ομάδων.

Η αναμέτρηση σε γενικές γραμμές είχε ένα πολύ χαμηλό τέμπο, με πολλές δυνατές μονομαχίες και εκατέρωθεν λάθη. Για τους γηπεδούχους άλλωστε, “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα” και το μόνο μέλημα είναι η νίκη σε κάθε ματς ώστε να κάνουν το επιθυμητό ντεμαράζ και να αποφύγουν τον υποβιβασμό στην Α2 Ερασιτεχνική.

Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για ορισμένες αποφάσεις του ρέφερι κ. Καραντώνη με αποκορύφωμα τη φάση του 25ου λεπτό, όταν ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Δημήτρη Σούρλα στη μεγάλη περιοχή σε ανατροπή όπως υποστηρίζουν, από τον Παμπουχίδη. Στο 28′ ζήτησαν την αποβολή ποδοσφαιριστή της ΑΕΧ που κατά την άποψη τους χτύπησε εκτός φάσης τον Χρήστο Μηνούδη, ενώ στο τέλος υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ παικτών των “πρασίνων” και φιλάθλων της ΑΕ Χαρίεσσας, χωρίς όμως να υπάρξει κάτι σοβαρό.

Η ΑΕΧ αγωνίστηκε για ένα ακόμη παιχνίδι με περίσσιο πάθος και είναι πλέον φανερό πως οι προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάκαμψη της ομάδας. Μάλιστα, το γκολ που έκρινε τελικά τη συνάντηση σημείωσε ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α1, Λευτέρης Γραμματικός οποίος σκοράρει για τρίτη φορά σε δύο παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 36′ όταν ο νεοαποκτηθέντας από τον ΓΑΣ Κοπανού επιθετικός δέχτηκε την πάσα στον κενό χώρο και με ψύχραιμο πλασέ πρόλαβε την έξοδο του Μουσκεφτάρα “γράφοντας” το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν ελάχιστες, με πιο σημαντική αυτή των φιλοξενούμενων όταν στο 72′ συγκεκριμένα, ο Σούρλας έσπασε τη μπάλα από τα πλάγια και προ του Αθανασιάδη ο Αργύρης Σταμάτης απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι έριξαν μεγαλύτερο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία με στόχο να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και όποιες προσπάθειες έγιναν από τους “πράσινους”, δεν καρποφόρησαν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Λαζάρου

Συνθέσεις 

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Παμπουχίδης (87′ Γκουντάρας Α.), Γκότσης, Παπαλεξίου Ν., Σταμάτης Α., Στογιάννης, Τηλκερίδης Χ., Σταμάτης Θ. (67′ Τηλκερίδης Μ.), Γραμματικός, Τσάλμας (65′ Παραστατίδης), Κοτσογιαννίδης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Παντριάς, Μηνούδης Χ., Μηνούδης Α., Ντόι (46′ Αθανασιάδης), Σερμπίνης, Σαλτουρίδης (58′ Κιρκιλιανίδης), Ντάμτσιος, Ελευθεριάδης, Βελικούδης (69′ Καραούσογλου), Σούρλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected