B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας 5-1 (photos)

P1170018

Πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου με 17 γκολ ο Μάριος Αργυρόπουλος

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ακαδημία Βέροιας, που συνέτριψε με 5-1 τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο στο ΔΑΚ “Βικέλας”, η ομάδα του Θοδωρή Τέγου επέβαλλε τον ρυθμό της από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους “ερυθρόλευκους”, που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν νωθροί, χωρίς ουσία και αρκετά αδύναμοι για ένα παιχνίδι όπως το σημερινό, κόντρα σε ένα νεανικό σύνολο που ενθουσιάζει και φέτος με την παρουσία του.

P1170098Ο Σοφιανίδης ήταν αυτός που πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα των βυσσινί προς το τέλος του πρώτου μέρους (41′ και 45′), βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση της ομάδας του.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Ακαδημία συνέχισε στο ίδιο τέμπο και με δύο τέρματα του πρώτου σκόρερ του ομίλου, Μάριου Αργυρόπουλου (56′ και 61′) έφτασε το σκορ στο 4-0.

Στο 74′ ο Ολυμπιακός μείωσε με κοντινή προβολή του Λέσι και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Αργυρόπουλος, σημειώνοντας ένα ακόμη χατ-τρικ στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Κούβαρας, Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Μούκαρτσιτς (80’ Απαζίδης), Αργυρόπουλος, Μπρανιώτης, Σοφιανίδης (85’ Παπουλίδης), Κουβαρός, Παπαδόπουλος, Πορφύρης, Γκιουλέκας

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Μπλιάτκας, Παπαπέσιος, Χατζηιωαννίδης, Μήτσικας, Κοκκοφειάδης, Ιωακειμίδης (60’ Κωστόπουλος), Κωνσταντινίδης Δ., Βλαχοδήμος (70’ Σαρμπίνος), Τσιούλης, Ζιαμπάκας (43’ Λέσι)

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected