Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – Νίκη Βόλου 3-1

2220233e483f27f838890650c32027f4_LΈνας Αιγινιακός που στις μεγάλες αναμετρήσεις δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει βάση του ρόστερ που διαθέτει, ήταν και πάλι αυτός που ουσιαστικά «εξαφάνισε» από τον αγωνιστικό χώρο την ομάδα του Βόλου, κερδίζοντας με άνεση και μετατρέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής σε υγιεινό περίπατο.

Η ομάδα της Πιερίας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι με την ίδια σοβαρότητα και ανάλογη προσοχή, μπορεί να καθαρίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στον 2ο όμιλο της Γ΄εθνικής κατηγορίας.

Ο Ντίντακ έβαλε από την αρχή μπροστά στο σκορ τον Αιγινιακό, όταν μόλις στο 3΄σούταρε αρχικά για να βρει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων και στη συνέχεια να πάρει το …ριμπάουντ και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Τη σκυτάλη μετά τον Ισπανό πήρε ο Καρακατσάνης που με δυο πανέμορφα γκολ μέσα σε 2 λεπτά, κατάφερε να κάνει το σκορ 3-0 πριν οι δυο ομάδες μπουν για ημίχρονο στα αποδυτήρια και ουσιαστικά να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Και τα δυο γκολ του μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή της ομάδας της Πιερίας με κεφαλιές, από σέντρα του Αραμπατζή το πρώτο και από σέντρα του Γιαζιτζόγλου το δεύτερο.

Το μόνο που κατάφερε η Νίκη Βόλου, ήταν να μειώσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Ελευθεριάδη.

Στο 2ο ημίχρονο και παρότι ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ αλλά παρόλα αυτά το 3-1 έμεινε για να πάρει ο Αιγινιακός μια μεγάλη ακόμη νίκη για τη συνέχεια.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Λιόλιος, Αντωνιάδη, Καρακατσάνης (83΄ Κουτσοσπύρος), Ζούρκος, Γιαζιτζόγλου, Πέντα (70΄ Γουέλκαμ), Μουτάφσκι, Γκούρτσας, Ντίντακ (76΄ Σαββίδης).

Νίκη Βόλου (Βελιτζέλος): Παπουρτζής, Κοτίτσα, Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος, Ιορδανίδης (62′ Μέτσε), Λίμα (31΄ Κυπτίου), Ιβανίδης (80΄ Τσορμπαντζής), Ελευθεριάδης, Αναστασίου, Κανελλόπουλος.

*pieriasport.blogspot.gr, φωτ. goalpost.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected