Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Οπούντιος Μαρτίνου – Ρήγας Φεραίος 0-2

Martino-Rhgas-6Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δε φτάνει να είσαι καλή ομάδα ή να έχεις καλό προπονητή και μονάδες, χρειάζονται και άλλα πράγματα όπως τύχη, σύνολο, ευχέρεια στο σκοράρισμα μα πάνω από όλα καλή ψυχολογία!

Ειδικά σε κατηγορίες όπου αναμετριούνται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές η ψυχολογία παίζει ίσως το σημαντικότερο ρόλο. Και αυτό είναι που λείπει φέτος 100% από τον Οπούντιο Μαρτίνου. Η ομάδα έκπληξη της περσινής σεζόν της Γ’ Εθνικής, όπου με ελάχιστες προσθήκες από το τοπικό, έκανε την κατηγορία να παραμιλάει. Φέτος με μετρημένες προσθαφαιρέσεις δεν σταυρώνει νίκη, αφού στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Ρήγα Φεραίο και έμεινε για μία ακόμη Κυριακή χωρίς τη χαρά της νίκης.

Η απουσία του Βλάχου; Τεράστια… Η έλλειψη Νικολόπουλου; Σημαντική. Όμως ακόμη κι έτσι δε γίνεται από τους 25 βαθμούς να πέφτεις στους 8 (για τον Α’ Γύρο). Ούτε από τα 53 γκολ να μην μπορείς να φτάσεις σε διψήφιο νούμερο έναν ολόκληρο γύρο! Δυστυχώς τα πρώτα άτυχα αποτελέσματα στο 2ο όμιλο διαμόρφωσαν τη φετινή μοίρα του Οπούντιου που σε ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στο γνώριμο Ρήγα Φεραίο, προσπάθησε αλλά ατύχησε!

Όπως σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του φέτος ξεκίνησε εντυπωσιακά, έχασε σίγουρα γκολ, ζήτησε πέναλτυ, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα «έφαγε» το πρώτο γκολ. Αυτό ήταν αρκετό για να δώσει το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους που σε 95 λεπτά αγώνα έκαναν δύο φάσεις και σημείωσαν ισάριθμα γκολ!

Είναι άδικο για μια ομάδα σαν το Μαρτίνο να του προδιαγράφεις μια τέτοια τύχη, όμως κι από την άλλη πρέπει να αποδοθούν ευθύνες γιατί σε μια τόσο δεμένη οικογένεια, δεν πήγε τίποτε καλά. Το «χάντικαπ» των -10 βαθμών από τη ζώνη της σωτηρίας, θα πρέπει να θεωρείται αδύνατο να καλυφθεί, έχοντας ακόμη έξι παιχνίδια στην έδρα σου. Οι «πράσινοι» έχουν δείξει ότι μπορούν να παίρνουν αποτελέσματα και εκτός, αλλά αυτά μας τα πρόσφεραν απλόχερα την περασμένη σεζόν, ώστε να ελπίζουμε στο θαύμα.

Οι φάσεις και τα γκολ

1’: Φάση διαρκείας ύστερα από κόρνερ στα καρέ των φιλοξενουμένων με τον Τσέλο να πιάνει την προβολή και τους αμυντικούς να σώζουν μπροστά στη γραμμή.

10’: Σέντρα του Πατσαρούχα και κεφαλιά του αμαρκάριστου Νικολόπουλου θα φύγει άουτ.

15’: Το Μαρτίνο θα ζητήσει πέναλτυ σε ανατροπή του Δημητρέλη από τον Βουραζέρη, αλλά ο κ. Παπαδόπουλος θα δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

20’: Κόρνερ του Καντού, κεφαλιά του Δημητρέλη πάνω από τα δοκάρια.

26’: ΓΚΟΛ! Λάθος στη μεσαία γραμμή και αντεπίθεση για τον Ρήγα που θα ανοίξει το σκορ στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι με πλασέ του Γκίκα, ο οποίος βρέθηκε μόνος του από αριστερά απέναντι από τον Γιουργούση και πλάσαρε ιδανικά.

33’: Η πίεση του Οπούντιου δε θα καρποφορήσει κυρίως από στημένες φάσεις΄

56’: ΓΚΟΛ! Από φάση του Μαρτίνου θα ξεκινήσει το δεύτερο γκολ του Ρήγα. Το δυνατό σουτ του Πέππα θα μπλοκάρει ο Κεφαλάς ο οποίος και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Τελικός αποδέκτης ο Γκίκα που με ωραίο τρόπο άνοιξε στον Σέττο, ο οποίος σε γνώριμα λημέρια ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε από αριστερά στην κλειστή γωνία του Γιουργούση για το 0-2.

85’: Στον άερα ο Γιώργος Κωτσαλάς θα προλάβει να τσιμπήσει με το κεφάλι την μπάλα από τον Κεφαλά που θα βρεθεί στο έδαφος και θα κερδίσει το φάουλ, ενώ ο παίκτης του Οπούντιου ήταν φάτσα με το γκολ.

Συνθέσεις

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς Γ., Σπυριδάκης, Τσέλλος, Δέδες, Γκριτζάπης (60’ Ζαχαρόπουλος), Πέππας, Πατσαρούχας (46 Κωτσαλάς Ν.), Καντού, Νικολόπουλος (λ.τρ. 11’ Δημητρέλης)

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπάθης, Γκάγκας, Αλεξίου, Γουτούλης (62’ Τσίπης), Γεωργαντζής, Κορέτα(81’ Ζενούνι), Γκίκα (88’ Γούτσιος), Σέττος

*περισσότερες φωτογραφίες στο efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected