Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Πέρασε και από τα Γιάννενα η ΑΕΚ!

vargas-galoΜε τους Βάργκας και Μπαρμπόσα να σκοράρουν και τον Ανέστη να αποκρούει και πάλι πέναλτι, η ΑΕΚ “δραπέτευσε” από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη νίκη (2-0).

Με 4-3-3 παρέταξε την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την άλλη ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε το 3-5-2, σε μια προσπάθεια να κλείσει τους χώρους στη μεσαία γραμμή. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατό και στα πρώτα λεπτά η Ένωση κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 6′ ο Γιόχανσον βγήκε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και βρήκε μόνο του μέσα στην περιοχή τον Βάργκας. Ο άσος των “κιτρινόμαυρων” με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη για το 0-1.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως ο Βελλίδης νίκησε τον Βάργκας. Στο 38′ ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Γκάλο μέσα στην περιοχή. Ο Τσουκαλάς ανέλαβε την εκτέλεση και είδε τον Ανέστη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν! Το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο και ο Πετράκης επιχείρησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του στην επανάληψη.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ κι έτσι στο 59′ βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γκάλο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, κι οΜπαρμπόσα έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ με το αριστερό στην κίνηση. Μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Ο ΠΑΣ δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να απειλήσει την εστία του Ανέστη, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Ο Μανιάς τραυματίστηκε στο 88′, όμως ο Πετράκης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του με αποτέλεσμα η ομάδα του να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο. Πάντως δεν άλλαξε κάτι με το 0-2 να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

ΠΑΣ: Βελλίδης, Γιάκος (70′ Ηλιάδης), Μανιάς, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος (46′ Κοζορώνης), Ακόστα, Μιχαήλ, Λίλα (62′ Ναδάλες), Ίλιτς, Σκόνδρας.

AEK: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Σιμόες (89′ Μπουονανότε), Γιόχανσον, Μάνταλος (67′ Λαμπρόπουλος), Βάργκας (46′ Τζεμπούρ), Μπαρμπόζα, Αραβίδης.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected