Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τέλος ο Μαχαιρούδης από τον Νέστο. Άφησε αιχμές ο ίδιος με ανάρτηση του

maxairidis-670x300Παρελθόν αποτελεί από τον Νέστο Χρυσούπολης ο Αντώνης Μαχαιρούδης.

Ο έμπειρος επιθετικός ειδοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον πρόεδρο της ομάδας, Κυριάκο Τσαντίδη, ότι δεν υπολογίζεται πλέον στο δυναμικό του συλλόγου και αποφασίστηκε να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία, όπως ανέφερε το xronometro.com

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα εξεδόθη και η σχετική ανακοίνωση, που αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του Νέστου Χρυσούπολης ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Μαχαιρούδη και του εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνει!».

Τι ανέφερε ο ίδιος σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης

“Παίζω 20 χρόνια ποδόσφαιρο έχω αλλάξει 10 ομάδες σε όλα αυτά τα χρόνια και σε όλες αυτές τις ομάδες δεν έχει βρεθεί ένας μα ένας να πει κάτι κακό για μένα,(πέρα από την γκρίνια μου) δυστυχώς στη ομάδα που ξεκίνησα και που έφτασα να τελειώνω την καριέρα μου κάποιοι βρήκαν να πούνε πράγματα για μένα που δεν ισχύουν (εν μέρη) και να βάλουν τέλος στη συνεργασία μας. Εγώ έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που είναι σε αυτή την ομάδα και ότι δεν κρατάω κακίες γιατί οι αλήθειες πάντα βγαίνουν στο φως. Και ξέρω τώρα θα ακουστούν πάρα πολλά για έμενα. Εγώ ένα έχω να πω, ότι άλλοι πληρώνουν για άλλους…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected