Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ηρακλής – Στο στόχαστρο ο Στέλιος Μαραγκός!

3Ο Ηρακλής αναζητεί έναν παίκτη για τον άξονα και ο Στέλιος Μαραγκός της Βέροιας είναι μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν, με τους “κυανόλευκους” να ρίχνουν δίχτυα και στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Πολ Κεϊτά ήταν ένας παίκτης που ενδιέφερε τον Ηρακλή, ωστόσο ο Αφρικανός μέσος θα καταλήξει στον Ατρόμητο.

Οι “κυανόλευκοι” παράλληλα με την περίπτωση του πρώην άσου της Καλλονής, “κοιτούσαν” κι άλλες περιπτώσεις παικτών και όπως είχατε ενημερωθεί από το SDNA στο στόχαστρο ήταν και παραμένει ένας Έλληνας χαφ που δεσμεύεται ωστόσο με συμβόλαιο.

Ο παίκτης αυτός είναι ο Στέλιος Μαραγκός της Βέροιας. Τον παίκτη γνωρίζει καλά ο Νίκος Παπαδόπουλος και μάλιστα, τον ήθελε και πέρυσι, όταν και κατέληξε στη “Βασίλισσα του Βορρά”. Μοναδικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της απόκτησής του είναι το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βέροια, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως να το λύσει και να μείνει ελεύθερος.

Παράλληλα, με την περίπτωση Μαραγκού, στον Ηρακλή έχουν ρίξει τα δίχτυα τους και στο εξωτερικό και ειδικότερα στην Ιβηρική χερσόνησο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, έχει εντοπίσει μία αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Πορτογαλίας, όμως και αυτή η περίπτωση έχει αρκετές δυσκολίες που έχουν να κάνουν και με το κασέ του παίκτη, αλλά και με το γεγονός πως και αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Από ‘κει και πέρα, όπως λένε στον Ηρακλή η μεταγραφή του Λεοζίνιο είναι “κλεισμένη” με τον παίκτη να ανακοινώνεται μόλις μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Τουρκία, ενώ προχωρημένες είναι και οι επαφές με τους ταλαντούχους Ναζίμ (από τη Ζάκυνθο), αλλά και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Κάρλος Βίτορ.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected