Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Αλμωπός Αριδαίας – “Σπάει” τα…ταμεία η χειμερινή ενίσχυση!

12418823_942009609169180_290624707091101214_o

Μοναδικός στόχος ο τίτλος και κατ επέκταση η άνοδος στη Γ Εθνική για τον Αλμωπό Αριδαία και προς αυτή την κατεύθυνση διοίκηση και προπονητής κινούνται με εντυπωσιακά ομολογουμένως βήματα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως έχει γράψει το SportsUp, στην ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη έχουν ήδη ενταχθεί οι Κώστας Καπουσούζης (επιθετικός από τον Εθνικό Γιαννιτσών), Βασίλης Παπασυμεών (αμυντικός από την SV Hellas94 Bietigheim, ομάδα τηςBezirksliga της Γερμανίας), Παναγιώτης Δεμίρης (αμυντικός από Αχιλλέα Τριανδρίας) αλλά και ο Δημήτρης Κοβάτσης, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ζάκυνθο, ομάδα της Football League.

Χθες υπήρξε μεγάλη σύγχυση για το αν ο πρωτοπόρος της ΕΠΣ Πέλλας συμφώνησε ή όχι με τον πρώην παίκτη του Απόλλων Καλαμαριάς και νυν του ΓΑΣ Ροδοχωρίου Ημαθίας, Γκονσάλβες Ουέλινγκτον ωστόσο όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ, ο Βραζιλιάνος άσος, με την άδεια της ομάδας στην οποία ανήκει, μίλησε με τους “μπλε” χωρίς να υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, οι κυπελλούχοι Πέλλας έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Απόλλων Καλαμαριάς και παλαιότερα του Άρη, Ηλία Προβατίδη ο οποίος αν τελικά οριστικοποιηθεί το deal, θα επιστρέψει στην Πέλλα μετά τον Ιανουάριο του 2012 όταν έμεινε ελεύθερος από τον Αετό Σκύδρας. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Αλμωπό και συγκεκριμένα την διετία 2007-2009.

Εκτός των άλλων, η ομάδα της Πέλλας έχει συμφωνήσει και με υψηλόσωμο αμυντικό, που αγωνίζεται στη Γ Εθνική, με θητεία μάλιστα σε ομάδα της γειτονικής Ημαθίας. Η συγκεκριμένη κίνηση ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν, με την ομάδα του Αλμωπού να φαντάζει πλέον ως το ακλόνητο φαβορί για τον φετινό τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected