Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Επιστρέφει στη Μαδρίτη ο Ρομπέρτο Κάρλος!

robertocarlosΠριν από μερικές ημέρες ο Ρομπέρτο Κάρλος δήλωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη Ρεάλ και σήμερα πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «AS», ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στο «Βαλδεμπέμπας» για να συζητήσει με τους ανθρώπους των Μαδριλένων σχετικά με το πόστο που θα αναλάβει. Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την δήλωση του ίδιου του Ρομπέρτο Κάρλος ότι θα ήθελε να βοηθήσει από κάποια θέση τον μαδριλένικο σύλλογο, στον οποίο αγωνίστηκε από το 1996 μέχρι το 2007, κατακτώντας μεταξύ άλλων τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Τσάμπιονς Λιγκ και δύο Διηπειρωτικά.

Παραμένει ακόμα άγνωστο ποια θέση θα αναλάβει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ήταν παίκτης – προπονητής στην Ντελχί Ντάιναμος της Ινδίας. Σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως είναι δύσκολο να γυρίσει στη «βασίλισσα» ως τεχνικός διευθυντής και ότι ο ίδιος θα προτιμούσε μια θέση που θα του επιτρέπει να είναι πιο κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά της η Ρεάλ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected