Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Στα ημιτελικά η Ίντερ, “πέταξε” έξω τη Νάπολι! (vid)

235625Χάρη σε μια γκολάρα του Στέφεν Γιόβετιτς και άλλο ένα του Άντεμ Λιάγιτς στις καθυστερήσεις, η Ίντερ «άλωσε» το Σαν Πάολο επικρατώντας 2-0 της Νάπολι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Ίντερ είναι εδώ! Με τον Χαντάνοβιτς ξανά σε μεγάλη μέρα και έχοντας εξαιρετική τακτική στο παιχνίδι τους, οι Νερατζούρι «άλωσαν» το Σάν Πάολο, επικρατώντας 2-0 της Νάπολι και προκρίηθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Οι παίκτες της Νάπολι είχαν την πρωτοβουλία εξ αρχής αλλά σε κάθε φάση που δημιουργούσαν έπεφταν πάνω στον για ακόμη μια φορά εκπληκτικό Χαντάνοβιτς, που είχε κατεβάσει τα ρολά. Η Ίντερ πήγαινε το παιχνίδι εκεί που ήθελε, έπαιζε με σκοπιμότητα και προσπαθούσε να κτυπήσει σαν… κόμπρα, στις αντεπιθέσεις.

Και κάπως έτσι πέτυχε και τα δύο τέρματα της. Αρχικά, στο 74ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Γιόβετιτς αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Παλάσιο επέλεξε να τελειώσει ο ίδιος τη φάση και… έκανε πολύ καλά. Με τρομερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Ρέινα, ο οποίος το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να την παρακολουθεί να πηγαίνει προς τα δίχτυα. Στο 88′, ο Μέρτενς έκανε θέατρο ζητώντας πέναλτι με τον διαιτητή να του δείχνει σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλει.

Στις καθυστερήσεις, μπήκε και το κερασάκι στην τούρτα, όταν σε μια ακόμη αντεπίθεση, ο Γιόβετιτς έβγαλε τον Λιάγιτς στην πλάτη της άμυνας των Παρτενοπέι και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ρέινα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι φιλοξενούμενοι, ενώ ο προπονητής του, Ρομπέρτο Μαντσίνι, λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον πάγκο των Ναπολιτάνων και εν τέλει αποβλήθηκε.

δείτε βίντεο στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected