Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου – Στις εκλεκτές η Ημαθιώτισσα Αναστασία Σπυριδωνίδου!

12473716_1689282324676450_5750807402003456949_oΤο Σάββατο (23/1) θα αναχωρήσει για τα Τρίκαλα η αποστολή της Εθνικής Γυναικών για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης (26/1) κόντρα στην Αλβανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2017.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημοσθένης Κάβουρας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που συμμετέχουν στην αποστολή και τα οποία έγιναν γνωστά την Τετάρτη (20/1). Τη μερίδα του λέοντος έχει ο ΠΑΟΚ με 9 παίκτριες στις 20!

Από τις κλήσεις, πάντως, προκύπτουν τρεις πρωτοεμφανιζόμενες στην Εθνική Γυναικών. Πρόκειται για τη Γεωργίου του ΠΑΟΚ, την Ζέρβα του Εργοτέλη και την Σπυριδωνίδου του Άρη.

Για παρθενική φορά σε αποστολή επίσημου αγώνα περιλαμβάνεται η Σίμου των Ελπίδων Καρδίτσας (είχε πάρει μέρος παλιότερα μόνο σε κλήσεις για προπονήσεις), ενώ μετά από καιρό στη «γαλανόλευκη» επιστρέφει η Ζουμπουλάκη του Ατρόμητου.

Στα αξιοσημείωτα, πάντως, θα πρέπει να καταγραφεί το γεγονός ότι πέντε κοπέλες είναι βασικά στελέχη της Εθνικής Νεανίδων (τον Απρίλιο συμμετέχει στο elite round στην Πορτογαλία). Ο λόγος για τις Γκάτσου, Ζέρβα, Μωραΐτου και Σαρρή, ενώ για μία ακόμη φορά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός επιβράβευσε την Ημαθιώτισσα επιθετικό, Αναστασία Σπυριδωνίδου που πραγματοποίησε εντυπωσιακό come back μετά τον τραυματισμό της.

Αναλυτικά την αποστολή για την αναμέτρηση με την Αλβανία αποτελούν οι: Ελένη Πελετίδου, Ειρήνη Βλασιάδου, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, Ελένη Μάρκου, Ιωάννα Χαμαλίδου, Αναστασία Γκάτσου, Τατιάνα Γεωργίου, Δήμητρα Παντελιάδου, Σοφία Πελεκούδα (ΠΑΟΚ), Ελισάβετ Αποστολάκη, Θεώνη Ζέρβα, Βασιλεία Κυδωνάκη (Νέοι Εργοτέλη), Γεωργία Σίμου, Χριστίνα Κόλλια, Σοφία Κόγγουλη (Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας), Παρασκευή Ζουμπουλάκη (Ατρόμητος), Αναστασία Σπυριδωνίδου (Άρης), Δανάη-Ελένη Σιδηρά (Απόλλων Ladies Κύπρος), Αναστασία Παπαδοπούλου (Αμαζόνες Δράμας), Αθανασία Μωραΐτου (VFL Sindelfingen).

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Τρικάλων και η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 14.00. Διαιτητής θα είναι η Βιρτζίν Ντερό από το Βέλγιο με βοηθούς τις Μπερενγκέρε Πιεράντ και Μαρία Ετιέν. Τέταρτη διαιτητής θα είναι η Μαρία Κουπαράνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected