Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Προφορική συμφωνία με Δερμιτζάκη!

dermitzakisΜία ακόμα προσθήκη από τον Εργοτέλη θα υπάρξει για τον Πλατανιά, με την υποσημείωση ότι θα ενταχθεί όπως όλα δείχνουν άμεσα στο δυναμικό του και η οποία δεν είναι άλλη από τον 23χρονο (5/11/92) Γιάννη Δερμιτζάκη.

Πρόκειται για τον 2ο τερματοφύλακα της ομάδας του Ηρακλείου και ο οποίος ουσιαστικά ήταν πίσω από τον Γρηγόρη Αθανασίου. Ο Δερμιτζάκης έχει προφορικά συμφωνήσει με τον Πλατανιά και απομένει να το κάνει και επί του πρακτέου δίνοντας τα χέρια με τη χανιώτικη ομάδα. Σε ό,τι αφορά τις αγωνιστικές του παρουσίες, φέτος μέτρησε 4 συμμετοχές κάτω από τα δοκάρια της ηρακλειώτικης ομάδας, παίζοντας κόντρα στον Πανελευσινιακό, ενώ τα άλλα τρία παιχνίδια ήταν στο Κύπελλο, τα δύο απέναντι στον Πανιώνιο και το τρίτο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Εν αναμονή για Μπουρσέλη

Από την άλλη, για τον Μπουρσέλη αξίζει να σημειωθεί το ισχυρό πρέσινγκ που καταγράφεται αυτή τη στιγμή από πλευράς ΟΦΗ για να τον κάνει δικό του. Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη φαίνεται να ενδιαφέρει πάρα πολύ τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιο 100% ότι η μετακίνησή του -μέσω του Πλατανιά- στον Κισσαμικό θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα! Ουσιαστικά το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη και τα επόμενα 24ωρα θα καταδείξουν οριστικά το τι τελικώς θα συμβεί.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected