Super League 1

Super League – “Βόμβα” μεγατόνων ετοιμάζει ο Αστέρας!

142740Ο Αστέρας κινείται για να φέρει παίκτη που θα αναστατώσει το πρωτάθλημα της Super League!

Ο Αστέρας, σύμφωνα με το sport-fm.gr, παλεύει να ενισχύσει το ρόστερ του με έναν ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Εκτός από τον Στανισάβλιεβιτς, που έχει ήδη αποκτηθεί, αλλά και τους Τριανταφυλλόπουλο και Τόρες, που βρίσκονται πολύ κοντά στην Τρίπολη, οι Αρκάδες προσπαθούν να πετύχουν το κόλπο γκρόσο.

Οι πληροφορίες βγαίνουν πολύ δύσκολα από τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά αναφέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που θα μπορέσει ακόμη και να… γεμίσει το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Είναι μεσοεπιθετικός, “10άρι” και περιγράφεται ως ο άνθρωπος που θα αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και ως μία από τις μεγαλύτερες της χρονιάς. Και ο οποίος σε κάθε περίπτωση, αν τελικά αποκτηθεί, θα αναστατώσει το ελληνικό πρωτάθλημα και θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνει ο Αστέρας σε Super League και Κύπελλο.

Ολα αυτά μένει να επιβεβαιωθούν στην πράξη και βέβαια, να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες για το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που παλεύει ο Αστέρας να ντύσει στα “κιτρινομπλέ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected