Κατηγορίες
Γενικά

Κενάν Μπαργκάν : “Να πάρουμε μια πάστα στον Καραγεωργίου αν είναι καλό παιδί…” (audio)

Χωρίς τίτλοΣτο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της Καλλονής, Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κενάν Μπαργκάν:

Για τον λόγο που έφυγε από την Καλλονή: «Έχω ετοιμάσει τα πράγματά μου και πάω προς το παρόν Αθήνα. Έπρεπε να φύγω, αυτό είναι καλό για μένα. Υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα. Είχα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Τις τελευταίες μέρες είχα προβλήματα με τον προπονητή και έπρεπε να φύγω. Ήθελε να παίξει αμυντικά ο Καραγεωργίου και πίστευε ότι δεν ταιριάζω εγώ. Δεν σώζεσαι με ισοπαλίες μόνο, χρειάζεσαι τρίποντα. Να τον πάρουμε μια πάστα τον Καραγεωργίου αν είναι καλό παιδί».

Για τις προτάσεις που έχει: «Έχω κάποιες προτάσεις. Έχω ραντεβού με τον μάνατζερ μου, τον Ίλια Ίβιτς, στην Αθήνα και θα συζητήσουμε. Στη Βέροια μεγάλωσα. Πέρασα 5 χρόνια εκεί, φτάνει. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πάω προς τα εκεί. Θα κοιτάξουμε από το καλοκαίρι για να δούμε τι θα γίνει. Θα συζητήσω με τον μάνατζερ μου και θα δούμε τι θα γίνει. Έχω κάποιες προτάσεις από Αθήνα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσω στην Αθήνα. Όπως και κάθε ποδοσφαιριστής αυτό που θέλω είναι να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το θέμα είναι να παίζεις, αν δεν παίζεις δεν κάνεις τίποτα».

Η πρόβλεψή του για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: «Το βλέπω ισοπαλία. Δεν νομίζω να παίξει επιθετικά ο ΠΑΟΚ. Θα πάει να κλειστεί. Λίγα γκολ πιστεύω, 0-0 ή 1-1. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά η ΑΕΚ είναι και αυτή μεγάλη ομάδα, με μεγάλους παίκτες και σε καλύτερη φόρμα».

Για τις σχέσεις του με τον Καραγεωργίου: «Δεν έχουμε αποχαιρετιστεί με τον Καραγεωργίου και δεν νομίζω κιόλας. Ήμουν βασικός και όταν ήρθε ο Καραγεωργίου ξαφνικά δεν έπαιζα και δεν μου εξήγησε τον λόγο. Τον είχα ρωτήσει τον λόγο, αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα, αλλά συνέχισα να είμαι ο μόνος που δεν έπαιζε. Αυτό είναι χειρότερο, να μην παίζεις και να μην ξέρεις τον λόγο».

ακούστε τη συνέντευξη στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected