Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Επιστρέφει ο Σουμπίνιο!

subinho1Στον Ατρόμητο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σουμπίνιο. Ξανά στην ομάδα του Περιστερίου ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από το Αζερμπαϊτζάν.

Οι μεταγραφές του Ατρόμητου συνεχίζονται δυναμικά. Οι Περιστεριώτες συμφώνησαν με τον Σουμπίνιο, τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που έχει περάσει και στο παρελθόν από την ομάδα. Ο 29χρονος επιτελικός μέσος αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2013 στην Καραμπάκ του Αζερμπαϊτζάν και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει για 1,5χρόνο στους “κυανόλευκους”, οι οποίοι έχουν ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Κεϊτά, Γροντή και Παπαδόπουλου.

Κατά το παρελθόν ο Λατινοαμερικανός (είναι γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου, 1986) έχει περάσει από Σάο Πάυλο, Αμέρικα, Κασίμα Άντλερς, Κοριτίμπα, Πόντε Πρέτα, Ρίο Κλάρο, Λεϊσόες, Εθνικό Πειραιά, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, αλλά και Ατρόμητο (δανεικός από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2012-2013).

Εφέτος ο “Σούμπι” έπαιξε σε 7 παιχνίδια (στα δύο ως αλλαγή) και σημείωσε ένα γκολ. Πέρυσι ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό και κατάφερε να αγωνιστεί σε 3 αναμετρήσεις της Καραμπάκ (είχε και 2 γκολ).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected