Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Συνεχίζονται οι εντάσεις και η βία στα γήπεδα της Πέλλας

stop-violence_b7a65e248399306c2390b88fc0c159de-w474Γράφει ο Γιώργος Μπίνος, aridaianews.blogspot.gr

Αυξάνονται οι εντάσεις και τα συνεχή κρούσματα βίας στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας, άλλες φορές από τους φιλάθλους που εισβάλουν όποια στιγμή θέλουν στον αγωνιστικό χώρο και άλλες πάλι από παράγοντες και παίκτες.

Θύματα πότε οι διαιτητές και πότε οι ανυπεράσπιστοι φιλοξενούμενοι ειδικά στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου όπου οι έδρες καίνε κάτω από την πίεση των βαθμών.

Είναι πραγματικά μεγάλη ντροπή και αίσχος να καλούνται τα περιπολικά της Αστυνομίας για να τελειώσουν τα παιχνίδια στα ερασιτεχνικά κατά τα άλλα πρωταθλήματα όπου δεν υπάρχουν συμφέροντα οικονομικής φύσεως.

Θα πρέπει πλέον να τιμωρούνται οι ταραξίες και οι δράστες που προκαλούν όλα αυτά τα παρατράγουδα στα γήπεδα, τα οποία κάνουν ρεζίλι σε πανελλαδική εμβέλεια το ποδόσφαιρο της Πέλλας που τελευταία δέχεται απανωτά χτυπήματα.

Θα πρέπει όλοι μαζί να τους απομακρύνουμε από το πιο αγνό κομμάτι του αθλητισμού το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πρώτη η ΕΠΣ Πέλλας θα πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις αν θέλει να σώσει τα προσχήματα και να είναι αμείλικτη σε κρούσματα βίας πριν χαθεί ολοκληρωτικά ο έλεγχος.

Τα τελευταία περιστατικά σε κάποια γήπεδα δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και είναι στο χέρι της ΕΠΣ Πέλλας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους για να απολαύσει ο φίλαθλος κόσμος ποδόσφαιρο και όχι άλλα πράγματα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected