Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Σαν τη μύγα μες στο γάλα ο Μέσι, “τριάρα” από Τόττεναμ! (vids)

2571442_heroaΗ Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστη, όμως στην χειρότερη φετινή της εμφάνιση απέδρασε με τυχερή νίκη από την έδρα της Μάλαγα (1-2) χάρη στον… Άγιο Μέσι.

ναι η ομάδα που της βγάζει το λάδι περισσότερο από κάθε άλλη τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στα δύο ματς (μάλιστα στην Βαρκελώνη την κέρδισε) και στον πρώτο γύρο χρειάστηκε ένα γκολ – προσευχή του Βερμέλεν στο τέλος για να λυγίσει. Η Μάλαγα τα έκανε όλα τέλεια στο «Ροσαλέδα», σε πολλά σημεία του παιχνιδιού σφυροκόπησε την κάκιστη Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν με μία νίκη κόντρα στην ροή του ματς (1-2) και να διατηρηθούν μόνοι στην κορυφή.

https://www.youtube.com/watch?v=XLAgQ6OOO9Q

_87869366_alli_goalΑν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, η Τότεναμ κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή (1-3) και να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

Είναι, ίσως, μια από τις ωραιότερες αγγλικές λέξεις όσον αφορά στον αθλητισμό: “Underdog”, που πάει να πει- σ’ ελεύθερη μετάφραση στα… ελληνικά- «αουτσάιντερ». Η Τότεναμ, λοιπόν, αποτελεί το απόλυτο underdog της φετινής Premier League μιας και κανείς δεν της δίνει πάνω από 5-10% πιθανότητες για να καταφέρει να διανύσει όλη την απόσταση μέχρι το τέλος του δρόμου και να σηκώσει το πρωτάθλημα.

δείτε βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected