Κατηγορίες
Football League

Football League – Σπουδαίο διπλό του Απόλλων στα Τρίκαλα!

DSCF7093Ότι πολυτιμότερο κρατούσε ο ΑΟ Τρίκαλα στη φετινή σεζόν, δηλαδή το απόρθητο «κάστρο» του… το έχασε σήμερα από τον Απόλλων.

Οι «κυανέρυθροι» αν και είχαν τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, δεν βρήκαν λύση απέναντι στο κατενάτσιο των φιλοξενούμενων και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά στη μοναδική στιγμή που ο Απόλλων μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή του ΑΟΤ… σημείωσε και γκολ με τον Βαλεριάνο.

To 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα το οποίο πίκρανε ιδιαίτερα τους φιλάθλους οι οποίοι στο τέλος αποδοκίμασαν τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Μαραντά.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 13΄ο Κονέ εκτελεί φάουλ η μπάλα ψηλά άουτ
Στο 19 φάουλ του Κονέ κεφαλία του Γκότοβου άουτ
Στο 22΄ Κίτρινη στον Φατιόν και λάθος απο τον διαιτητή Παπαργυρίου που δεν άφησε πλεονέκτημα στον Γκμπαλέ στο 22΄. Φάουλ για τον ΑΟΤ
Στο 24΄μακρινό σουτ του Ριζογιάννη χωρίς να βρει στόχο
Στο 29 σέντρα του Στεφάνοβιτς σουτ στην κίνηση απο τον Ναβάρο απο πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ
31΄Κόρνερ για τα Τρίκαλα… εκτελεί ο Στεφάνοβιτς προβολή απο τον Σαρακατσάνο η μπάλα άουτ
44΄ Κόρνερ για τα Τρίκαλα… εκτελεί ο Στεφάνοβιτς, κεφαλιά απο τον Ζώνα προβολή απο τον Σαρακατσάνο λίγο άουτ στην 1η καλή στιγμή του ματς.
76΄ Μετά από φάση διαρκείας ο Βαλεριάνος με σουτ πετυχαίνει το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.
92΄ Από κόρνερ του Σερζίνιο, ο Στεφάνοβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
93΄ Συρτό σουτ του Μουμίν, έδιωξε δύσκολα απο Αποστολίδης.

Συνθέσεις

ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Μαραντάς): Χιώτης, Λαμπάκης, Ζώνας, Σαρακατσάνος, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης (74’ Σερτζίνιο), Γκμπαλέ (74’ Χαροντάκης), Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς (58’ Βρούτσινα)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος (88’ Κύργιας), Ψιάνος, Κονέ, Φατιόν, Φαρινόλα, Βάντερσον (63’ Στεργίδης), Τζιώρας (71’ Καμαρά)

*goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected