Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Τέλος από τη Νίκη με απίστευτες αιχμές για Μπίλη!

65672688a4f4c8a57ea38e20056bdce1_LΤο www.bluestarfm.gr επικοινώνησε με την Βουλγαρία και τον Ατανάς Πασκούλεφ, με τον αριστερό μπακ – χαφ να δηλώνει ρητά πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα – Ποιος ο λόγος της οριστικής φυγής του, τι είπε για Νίκη, Βούλγαρη, Βελιτζέλο και… Μπίλη!

Είναι τελεσίδικο… ο “Νάσκο” αποτελεί, πλέον, παρελθόν από τους κυανόλευκους, με τον ίδιο να ανακοινώνει, αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, την αποχώρησή του από τη χώρα μας, λόγω προσωπικών προβλημάτων. Μα, πριν φύγει, φρόντισε να αποχαιρετήσει τον φίλαθλο κόσμο της πρώην ομάδας του, με μερικές δηλώσεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αναλυτικά:

Για την αποχώρησή του από το Βόλο και τη Νίκη:

“Είναι σίγουρο, δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ομάδα, όλα το τελευταίο διάστημα πήγαιναν περίφημα. Απλά, προέκυψαν ορισμένα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και πρέπει να παραμείνω στην πατρίδα μου, την Βουλγαρία. Είναι πολύ δύσκολο να σας εξηγήσω από εδώ (σ.σ. μιλήσαμε, μέσω Facebook), είμαι πολύ δυσαρεστημένος που δε μπορώ να επιστρέψω, αλλά έτσι είναι η ζωή”.

Για το αν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα, πέρα από το προσωπικό του, που τον ανάγκασε να φύγει από τη Νίκη:

“Πραγματικά, δε συνέβη τίποτα άλλο. Έχω προσωπικό λόγο, που αποχωρώ, όχι από τη Νίκη, αλλά την Ελλάδα γενικά. Πρέπει να μείνω κοντά στην οικογένειά μου. Ο κ. Βούλγαρης και ο νέος προπονητής (σ.σ. Βελιτζέλος) είναι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι. Δουλεύουν σκληρά πάνω στην ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο. Πραγματικά, είμαι πολύ απογοητευμένος που αποχώρησα από την ομάδα, αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά”.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, ο Πασκούλεφ πήρε την πρωτοβουλία να μας μιλήσει για τον Λεωνίδα Μπίλη και τη θητεία του στην ομάδα της Νίκης, που δεν του άφησε και ιδιαίτερα… θετική εντύπωση:

“Ήθελα να σου πω πως το πρόβλημα της ομάδας, από την αρχή, ήταν η παρουσία του Μπίλη στον πάγκο της. Ο Μπίλης “γ…..” την ομάδα! Ξοδέψαμε πάρα πολύ και πολύτιμο χρόνο, με αυτόν τον “προπονητή” στην ομάδα, για κανέναν απολύτως λόγο.

Από πού να αρχίσω; Οι προπονήσεις μας για την προετοιμασία, ενόψει αγώνων ήταν “σκ…”! Ένα τίποτα, μηδέν! Επέλεξε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές για το ρόστερ, τους οποίους άφησε ελεύθερους, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πήγαμε προετοιμασία, με 35 ποδοσφαιριστές. Το καταλαβαίνεις; Είναι απίστευτο! Είναι η πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, που πηγαίνω για προετοιμασία με 34 ακόμα παίκτες. Είναι πάρα πολλά… ελπίζω να μην συναντήσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου”.

Τέλος, ρωτήσαμε τον Ατανάς ποια νομίζει πως θα είναι η κατάληξη της φετινής σεζόν για την ομάδα της Νίκης, αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας:

“Με το νέο προπονητή, πιστεύω πως η Νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα ανέβει στη Football League. Όσο για μένα, θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο στην χώρα μου. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Νίκης και να της πάνε όλα καλά, οι οπαδοί της ήταν υπέροχοι, δεν έχω συναντήσει παρόμοιους σε άλλη μου ομάδα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected