Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

O Γκονσάλβες Ουέλινγκτον μιλά στο SportsUp για τη μεταγραφή του στη Νάουσα. Τι αναφέρει για την αποχώρηση του από το Ροδοχώρι

PA030378

Την πιο ηχηρή χειμερινή μεταγραφή πραγματοποίησε ομολογουμένως ο ΦΑΣ Νάουσα, κάνοντας δικό της τον βραζιλιάνο άλλοτε άσο του Απόλλων Καλαμαριάς Γκονσάλβες Ουέλινγκτον.

Μετά από έξι μήνες στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αλλάζει γειτονιά και θα ενισχύσει τον ιστορικό ΦΑΣ, γράφοντας στο παλμαρέ του μία ακόμη σημαντική στιγμή μετά την παρουσία του σε ιστορικές κυρίως ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως η Νίκη Βόλου, η Δόξα Δράμας και φυσικά ο Απόλλων.

Ο “Ουέλι”, όπως πλέον τον αποκαλούν οι περισσότεροι, μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη μεταγραφή του στον ΦΑΣ, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα συναισθήματα του για την προηγούμενη ομάδα του, τα οποία θα διαπιστώσετε και σεις πως είναι ιδιαίτερα παρά το γεγονός πως παρέμεινε στο Ροδοχώρι για σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τι ανέφερε για τον ΓΑΣ :

197e260fe5fc91749b90f15516ec2ad3_48590“Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, αλλά και για τις υπέροχες φιλίες που έκανα στην ομάδα. Τον κ. Αλέκο Κεσίδη που με έφερε στον ΓΑΣ, αλλά και τους κ.κ. Νίκο Κεσίδη, Τάσο Μωυσίδη και Μπάμπη Ευθυμιάδη. Τον Σάκη Γλώσση με τον οποίο συνεργάστηκα άψογα αλλά και τον Στέργιο Τσίλικο που με είχε από κοντά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πανταχού παρόν Παναγιώτη (Mexx) Θεοδοσιάδη, με τον οποίο ζήσαμε πολλές στιγμές γέλιου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τους 8 μήνες στο Ροδοχώρι.

Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και στους συμπαίκτες μου να βγάλουν πολύ ενέργεια και να προχωρήσουν δυνατά. Η διοίκηση “ματώνει” για τον σύλλογο και άπαντες πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από τυπικοί για να επιτευχθούν οι στόχοι”

Όσον αφορά τη μεταγραφή του και τον ΦΑΣ Νάουσα :

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα που με εμπιστεύτηκε και προχώρησαν στη μεταγραφή μου. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ιστορική ομάδα και μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες, να υλοποιήσουμε τον μεγάλο στόχο που είναι η άνοδος στη Γ Εθνική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected