Football League

Football League : “Ο Ταραλίδης είναι εκτός πλάνων μου”

Mpaksevanos2Σε πολλές ερωτήσεις κλήθηκε ν’ απαντήσει ο Σπύρος Μπαξεβάνος και μία απ’ όλες αφορούσε τον Γιάννη Ταραλίδη, που ουσιαστικά εδώ και καιρό βρίσκεται εκτός πλάνων. Επίσης, ο τεχνικός του Κισσαμικού ρωτήθηκε για τις μεταγραφές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως γίνει μία ακόμα μέσα στις επόμερες μέρες.

Στην ερώτηση για τον Ταραλίδη, απάντησε: «Ο Ταραλίδης είναι εκτός πλάνων του προπονητή. Δεν υπάρχει πιο τίμιο και πιο ντόμπρο από αυτό. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν αντιλέγω ότι μπορεί να μας βοήθησε στις πρώτες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα έχουμε διαφορετική φιλοσοφία και γι’ αυτό ήρθαν και λύσεις ποδοσφαιριστών, ειδικά σε αυτή τη θέση, ο Σταθάκης και ο Τζημογιάννης, για να μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Για τα μεταγραφικά: «Μόνο αν γίνει κάτι το εξαιρετικό της τελευταίας στιγμής. Το πρόβλημα της ομάδας είναι μπροστά. Ήρθε ο Σαπαλίδης, σήμερα είχε αξιόλογη παρουσία και μόνο το γκολ του έλειψε. Από εκεί και πέρα κοιτάμε αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό και τότε θα προχωρήσουμε. Βέβαια πρέπει να περιμένουμε και το τι θα γίνει και με την περίπτωση του Ποκόνγκ, που έχουμε ένα πρόβλημα με τη βίζα του, αλλά έχει συμβόλαιο. Αν κι εκεί δεν προχωρήσει η κατάσταση τότε θα ψάξουμε για ποδοσφαιριστή».

Για το αν υπάρχει μεταγραφή στα “σκαριά”: «Σκέψεις υπάρχουν πολλές. Προτάσεις υπάρχουν πάρα πολλές, από εκεί και πέρα είναι κάτι το οποίο εμείς το κοιτάμε. Αυτή τη χρονική στιγμή νομίζω ότι αν και είναι 24 του μηνός και οι μέρες στενεύουν, μπορείς να περιμένεις έστω μέχρι και την τελευταία ημέρα για κάτι διαφορετικό».

Για το αν είναι καλύτερο για τον Κισσαμικό να παίζει εκτός ή θεωρητικά εντός έδρας: «Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Κέρκυρα, είτε εντός είτε εκτός, είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Το στυλ της ομάδας μας είναι πιο πολύ το να “περιμένει”, να κλείσουμε τους διαδρόμους κι από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να “κλέψουμε” κάποιο παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες φορές δεν βγαίνει. Στην έδρα σου σίγουρα θα πρέπει να παίξεις λίγο διαφορετικά και θα πρέπει να δημιουργήσεις. Ακόμα δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο να μπορούμε εύκολα να δημιουργήσουμε καταστάσεις, ειδικά απέναντι σε ομάδες που μας περιμένουν, όχι όπως σήμερα που ήταν η Κέρκυρα και μας πίεσε ψηλά. Νομίζω ότι βήμα-βήμα όλα γίνονται. Θέλει προσπάθεια και υπομονή και πάνω απ’ όλα δουλειά απ’ όλους μας και από το τεχνικό τιμ και από τους ποδοσφαιριστές».

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected