Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Νίκη Βόλου 1-2

f6f107bd2a6a3f69fbabd3d252578e11_LΠιο τυχεροί και εύστοχοι αρχικά οι βολιώτες κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 στο Α΄ΔΑΚ, με την ομάδα της Πιερίας να  «ξυπνάει» μετά το δεύτερο τέρμα, να μειώνει σε 1-2 και να πιέζει για την ισοφάριση.

Το 2-2 όμως δεν ήρθε με τη Νίκη Βόλου να καταφέρνει να πάρει τελικά ένα μεγάλο διπλό με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Στο 16΄ ο Μπιτσάκος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φιρινίδη, όμως λίγο πριν πλασάρει ο Ανδρέου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 36΄ο Κυπτίου εκτέλεσε φάουλ και ο Ναουμίδης με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε πετύχει γκολ και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.
.Στο 47′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν από βαθύ γέμισμα, ο Ιορδανίδης πήρε τη γυριστή κεφαλιά και ο Κανελλόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ, έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια ο Πιερικός αντέδρασε κι αφού αρχικά στο 50΄ο Παπουρτζής απέκρουσε σουτ του Κατσιαμήτα σε κόρνερ, ο Πέεφ εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση του και με προβολή από κοντά μείωσε σε 1-2.

Ο Πιερικός προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 57′ σουτ του Καράμπελα εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων», ενώ στο 65′ σε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ιοδανίδης, του Πιερικού, δεν μπόρεσε να την βρει για να την στείλει προς τα δίχτυα.

Στο 80′ λίγο έλειψε η Νίκη να πετύχει τρίτο τέρμα όταν κεφαλιά του Χολέβα κατέληξε λίγο άουτ.

Συνθέσεις

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ν. Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κότσιας (88′ Δαδάκος), Κατσιαμήτας (55′ Αποστολίδης), Καράμπελας, Αλ. Παναγιωτίδης (66′ Τσιώλης), Κωνσταντίνου, Πέεφ.

Νίκη Βόλου: Παπουρτζής, Αλεξανδρής, Αναστασίου (75′ Λίμα), Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος, Κυπτίου (68′ Μέτσε), Ελευθεριάδης, Νοριέγα (90′ Κόλα), Γ. Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected