Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Τύρναβος 0-0

fdc3962ed0eef7248e107d7be4290513_L“Παγωμένοι” οι παίκτες του Ρήγα Φεραίου από το τσουχτερό κρύο, έμειναν στο 0-0 με τον Τύρναβο στο γήπεδο του Βελεστίνου, με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας για τους φιλοξενούμενους, προσπάθησαν προς το τέλος οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη για το νικητήριο γκολ, που όμως δεν ήρθε.

Ο Τύρναβος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και περιόρισε την επιθετική δραστηριότητα του Ρήγα Φεραίου. Κυκλοφόρησε καλά την μπάλα με συνεχείς πάσες. Στο 3ο λεπτό, ο Κρίτσας σούταρε προ του Κεφαλά που έκανε άστοχη έξοδο και η μπάλα κατέληξε άουτ. Επόμενη φάση πάλι για το σύλλογο του νομού Λάρισας όταν στο 22′ πέρασε κάθετη πάσα και ο Τσιρλίδης για λίγο δεν βρήκε την μπάλα πριν τον γκολκίπερ του Ρήγα που έδιωξε με το σώμα, με τον επιθετικό πάντως να φαίνεται ότι βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ (ο α’ βοηθός ήταν πολύ κακός κι αργότερα σήκωσε οφσάιντ σε παίκτη που έκανε ντρίμπλα και ξέφυγε από τους αμυντικούς!!!).

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο σουτ από τους Τσίπη, Σέττο που δεν βρήκαν στόχο, όμως μέσα σε ένα δίλεπτο είχαν δύο καλές στιγμές. Στο 35′ από γρήγορη εκτέλεση φάουλ, ο Κορέτα γύρισε το σώμα του και σούταρε από τη μεγάλη περιοχή, στην ευθεία του τέρματος, λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό, φαλτσαριστό σουτ του Τσίπη, όντας αμαρκάριστος, από τα αριστερά έφυγε περίπου ένα μέτρο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Τύρναβο στο 37′.

Σε τετ-α-τετ, ο Τσιρλίδης πλάσαρε στη ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού και ο επερχόμενος Τασιούλης έκανε προβολή, με τον Κεφαλά να διώχνει πάνω στη γραμμή με το πόδι. Αμέσως μετά, στην αντεπίθεση έφυγαν τέσσερις του Ρήγα με δύο αμυντικούς, ο Τσίπη έγινε τελικός αποδέκτης αλλά το τελείωμα δεν ήταν το ιδανικό, στα χέρια του τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη ακόμη πιο λίγες οι ευκαιρίες. Στο 46′ σουτ στην κίνηση του Τσίπη δεν ανησύχησε τον Παπαγιάννη, για να έχουμε τη μεγάλη φάση για τον Ρήγα Φεραίο στο 76′. Ο Σπαθής εκτέλεσε κόρνερ, έδιωξε με το ένα χέρι ο τερματοφύλακας και η μπάλα στρώθηκε στον Γκάγκα, που σούταρε με τη μία. Ο Παπαγιάννης πάλι με το ένα χέρι, λίγο κάτω από το οριζόντιο, αποσώβησε το γκολ.

Στο 85′ ο Γουτούλης πετάχθηκε στην πορεία της μπάλας που πέρασε πάνω από το κεφάλι του, ενώ στο 87′ μακρινό σουτ του Σέττου πήγε στα χέρια του γκολκίπερ όπως και αυτό του Γουτούλη στις καθυστερήσεις. Με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε στο 89ο λεπτό ο Λούγκος. Χωρίς να αλλάξει κάτι παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι το τέλος, παρέμεινε το 0-0 σφραγίζοντας τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Τσίπη (86′ Γούτσιος), Γεωργατζής, Κορέτα (91′ Πάσχος), Ζενούνι (46′ Γουτούλης), Σέττος.

Τύρναβος: Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιάμπας, Λούγκος, Τασιούλης (46′ Παπαχρήστος), Κρίτσας (82′ Σβερκούλης), Τσιρλίδης (77′ Κόκορας), Λίταινας, Χρηστίδης.

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected