Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κύπελλο Ημαθίας – Το pregame των ημιτελικών (vid)

pregame-cup11

Ένα ακόμη βήμα απέμεινε για τον μεγάλο τελικό της 10ης Φεβρουαρίου για τις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του θεσμού.

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε το ζευγάρι του περσινού τελικού, ωστόσο είναι πιθανό να έχουμε repeat καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όσο και ο ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστούν εντός έδρας. Ο “δικέφαλος”, που καλείται να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο, υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης τον Κεραυνό Επισκοπής ενώ οι “κυανόλευκοι” θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Ατρόμητο Διαβατού.

Το SportsUp σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ των τεσσάρων μονομάχων ένα 24ωρο πριν τη σέντρα, που ορίστηκε στις 14.30μμ και σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

Το pregame του Κυπέλλου είναι μία προσφορά της εταιρίας…
Χωρίς-τίτλο1

Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

paok Episkopi 

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής : Την ευκαιρία για την τρίτη συνεχόμενη παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας έχει ο “δικέφαλος”, τεράστια πρόκληση και για τον Κεραυνό που έχει αγωνιστεί δύο φορές σε τελικό (1993/94, 2010/2011) χωρίς να κατακτήσει το τρόπαιο.

Για τους γηπεδούχους, σημαντική είναι η απουσία του Γιώργου Κίτσα, που εξέτισε μία αγωνιστική τιμωρίας το Σάββατο για το πρωτάθλημα, ωστόσο η ποινή που αναμένεται να του επιβληθεί αναμένεται να είναι μεγαλύτερη. Ωστόσο ο Λευτέρης Κελεσίδης προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του για το αυριανό παιχνίδι, ενώ είναι πιθανή και η παρουσία του Χρήστου Φεζουλά που απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στον “δικέφαλο” ως μεταγραφή από την ΑΕ Χαρίεσσας.

Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα αντί να μειώνονται, αυξάνονται για τον Χρήστο Μποζίνη, με τον Κεραυνό να μεταβαίνει για δεύτερη φορά φέτος στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με πολλές απουσίες. Εκτός θα παραμείνουν για ένα ακόμη παιχνίδι οι τραυματίες Χάρης Παραστατίδης, Ζαχαρίας Ορδουλίδης, Θεόκλητος Ιωαννίδης και Βαγγέλης Φωτίου, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Ντέλλας που έχει διάταση στον προσαγωγό. Στις απουσίες προστέθηκε και ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κοπανού.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 33.94 χλμ

Προϊστορία : 2015-2016 (Α1) 0-0, 2012/2013 (Α1) 4-0

Ομάδες που απέκλεισαν : Ακαδημία Μακροχωρίου (2-6), χωρίς αγώνα, Αχιλλέας Νάουσας (2-1), Ποντιακή Νεολαία Αράχου (3-2) / ΜΑΣ Βεργίνας (3-0), χωρίς αγώνα, ΑΣ Πατρίδας (4-2), Φίλιππος Μελίκης (4-2)

Naousa Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού : Δεύτερη φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες φέτος, μετά το ισόπαλο 0-0 στην έδρα του Ατρόμητου. Στόχος για τον ΦΑΣ η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό Κυπέλλου, ένα τρόπαιο που κατέκτησε τελευταία φορά τη σεζόν 2009/2010, όταν επικράτησε 4-0 της Θύελλας Σταυρού. Σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι προκριθούν, θα είναι η πρώτη τους συμμετοχή σε τελικό από το 1987, χρονολογία από την οποία σώζεται το αρχείο της Ένωσης.

Για τους “κυανόλευκους” της Νάουσας δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι ο Τρύφωνας Νίκου, που υπέστη ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες. Στη διάθεση του Γιάννη Κερλίδη θα είναι ωστόσο ο νεοαποκτηθέντας Γκονσάλβες Ουέλινγκτον, που ενσωματώθηκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος θα μεταβεί στο ΔΑΚ Νάουσας με στόχο να πάρει μια ιστορική πρόκριση και το θετικό είναι πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απουσίας της τελευταίας στιγμής.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 26.06 χλμ

Προϊστορία : 2014-2015 (Α1) 1-1

Ομάδες που απέκλεισαν : Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (5-0), ΑΣ Ειρηνούπολης (0-1), Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (6-1), ΓΑΣ Ροδοχωρίου (3-0) / ΑΕ Σχοινά (0-7), χωρίς αγώνα, Απόλλων Αγίου Γεωργίου (1-0), Άρης Παλαιοχωρίου (2-3)

https://youtu.be/mw7taZnlKsw

βίντεο από Fas Naoussa

Τα ζευγάρια των ημιτελικών (ώρα έναρξης 14.30) :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού

δείτε εδώ τους σκόρερς του θεσμού

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected