Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού 3-1 (photos+vid)

ee6500aa6ed4cf14b3017b9de5f81fda

Δύσκολη νίκη – πρόκριση για τον ΦΑΣ Νάουσα, που προκρίνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ατρόμητου, που αγωνίστηκε σήμερα με στόχο την πρώτη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τις λύσεις σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης και έφτασαν στο τελικό 3-1, το οποίο τους δίνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της 10ης Φεβρουαρίου.

Μπροστά σε 300 περίπου θεατές και κάτω από ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο, οι δύο ομάδες βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, την πρόκριση δηλαδή στον τελικό. Οι “κυανόλευκοι” της Νάουσας ξεκίνησαν τον αγώνα όπως συνηθίζουν στην έδρα τους, παίρνοντας προβάδισμα αρκετά νωρίς και θα μπορούσαν σε μία-δύο περιπτώσεις στη συνέχεια να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως, αφού αρχικά απείλησαν με τον Ζερδαλή, ισοφάρισαν λίγο πριν βγει το ημίχρονο με τον Μπρέγκου και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

fc13d88a33702cf03adc92c2294d0cbdΣτο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν περισσότερο βάρος στην άμυνα, έβαλαν δύσκολα για περισσότερο από 25 λεπτά στους γηπεδούχους, οι οποίοι βρήκαν τη λύση από την άσπρη βούλα.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, στο 89′ ο Ατρόμητος παραλίγο να…παγώσει το ΔΑΚ Νάουσα ωστόσο στις καθυστερήσεις ο ΦΑΣ έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Νίκο Παντζαρτζίδη, που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη πρόκριση του ΦΑΣ στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα τεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στη ρεβάνς του 0-2 του “δικεφάλου”

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

11′ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΦΑΣ Νάουσα, ο Νικολαΐδης απέκρουσε με υπερένταση το φάουλ του Καφέ

13′ ΓΚΟΛ! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καφέ, ο Αλέξανδρος Ζούρκος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ (1-0)

25’ Κοντινό σουτ του Σαρηγιαννιδη, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ

26′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΦΑΣ, η εκτέλεση φάουλ του Σαρηγιαννίδη κατέληξε στο δοκάρι του Νικολαΐδη (26′)

29′ Σε καλή θέση ο Ζερδαλής μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Ιωακειμίδης

41′ Κίνηση του Συμπεθέρη από δεξιά, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ

44′ ΓΚΟΛ! Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Μπρέγκου, η μπάλα πέρασε μέσα από το τοίχος της Νάουσας και κατέληξε στα του Ιωακειμίδη (1-1)

45′ Στο επόμενο λεπτό διπλή ευκαιρία για τη Νάουσα, πρώτα με τον Καφέ και στη συνέχεια με τον Μουρίκι και στις δύο περιπτώσεις θετική αντίδραση του Νικολαΐδη

57′ Ευκαιρία για τον ΦΑΣ, ο Σαρηγιαννιδης πήγε να “κρεμάσει” τον Νικολαΐδη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε

72′ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Καφέ, ο οποίος ανατράπηκε από τον Παγγούρα και ο ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλος υπέδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Σαρηγιαννίδης (2-1)

87’ Εκτέλεση κόρνερ  του Μπρέγκου, ο Παγγούρας έπαισε την και πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

90+2′ ΓΚΟΛ! Ο Νίκος Παντζαρτζιδης, που πέρασε πριν λίγο στον αγώνα,  μετά από ωραία ενέργεια του Καφέ και ασίστ του Λαμπριανίδη, γράφει το 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Νατσούρα.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης (74′ Παπατάνος), Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Μουρίκι (87′ Παντζαρτζίδης), Πατατούκας (61′ Βλαχοδήμος Α.), Καφές

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Παγγούρας, Μπουρδάνος (87′ Σαμψωνίδης), Κωστογλίδης, Ζερδαλής, Λιλιόπουλος (80′ Αρβανιτίδης), Τσιολάκης (59′ Φεΐμ), Οικονόμου Χ., Μπρέγκου, Οικονόμου Α.

*δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected