Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός!

panserraikos-21306Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Συγκεκριμένα “λιοντάρια” και επίσημα είναι οι Κώστας Αγγελίδης, Αργύρης Μπαρέττας και Αλέξανδρος Παπατζίκος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Αγγελίδη. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 19χρονος επιθετικός αποτελεί ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού. Στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου”.

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 21χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην  Κ20 της Ξάνθης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α.Ο Καβάλας και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος”.

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή  Αλέξανδρο Παπατζίκο. Ο παίκτης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια Κ20, Βέροια, Νίκη Πολυγύρου, Αναγέννηση Επανομής, Εορδαικός 2007, Νίκη Βόλου, ΑΟ Χανιά, και ΟΦΗ”.

*φωτ. από serresport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected