Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Στον τελικό η ΑΕ Φαρκαδόνας

358d2e553c2b8dbf11189ab76f813653_XLΈπειτα από ένα συναρπαστικό ματς στη Φαρκαδόνα που κρίθηκε στα πέναλτι, η ΑΕΦ πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ, κερδίζοντας την Φήκη με 4-3 στα πέναλτι ενώ οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην κανονική διάρκεια

Οι Φηκιώτες παρουσιάστηκαν καλά διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, εμποδίζοντας την ΑΕφ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά απο τα καρέ του Ντόβα ενώ προηγήθηκαν με ένα συρτό σουτ του Α. Τεντολούρη στο 27ο λεπτό.

Η Φαρκαδόνα ουσιαστικά έδειξε να ανακάμπτει στην επανάληψη όταν και άγγιξε το γκολ μετά από κόρνερ του Ψύρρα ενώ αμέσως μετά εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια της άμυνας της Φήκης και ύστερα από σέντρα του Γιώτα και κεφαλιά του Ετοφ ισοφάρισε σε 1-1 στο 74ο λεπτό.

Απο εκείνο το σημείο και μετά… το παιχνίδι στη συνέχεια είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τις δύο ομάδες να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν το νικητήριο γκολ. Ειδικά η Φήκη έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ιωάννου στο 90′ που απέναντι από τον Ντάλλα… καθυστέρησε να πλασάρει.

Το ματς πήγε στην παράταση με την ΑΕΦ να έχει δοκάρι στο 102 με τον Ετοφ και τον Τσικρικά για τη Φήκη να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 120’ όταν απέναντι από τον Ντάλλα, πλάσαρε άουτ.

Το παιχνίδι τελικά έφτασε ως τα πέναλτι με τους γηπεδούχους να χρωστούν την πρόκριση στον τερματοφύλακα Ντάλλα που έπιασε το χτύπημα του Τσικρικά.

Συνθέσεις

ΑΕΦ: Ντάλλας, Κωστακιώτης (46΄Σαμαράς), Γκαντιάς, Κουμπούρας, Φορτούνης, Γιώτας (Ζαφειρίου), Ψύρρας, Δημητρόφ (46’ Ετόφ), Διβανές, Ρεντζιλάς, Μηνάς.

Φήκη: Ντόβας, Τσερέπης, Γούτσιος, Στεφόπουλος, Γεωργάκης, Παπαευθυμίου, Μπαλτιμάς, Ιωάννου, Τσικρικάς, Τεντολούρης Δ. (65’ Τασιόπουλος), Τεντολούρης Απ (84’ Νούλας).

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected