Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Στον τελικό ο Πιερικός με “τεσσάρα” στον Αιγινιακό!

DSC04383Μαγικό πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, με 4 γκολ, έξυπνο ποδόσφαιρο και πάθος από τους παίκτες του Κατερινιώτικου συγκροτήματος.

Από την άλλη ο Αιγινιακός έχοντας αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του, ήταν σα να μην βγήκε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, αφού οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στο παιχνίδι τους, δίνοντας ελάχιστες φορές την ευκαιρία στον Αιγινιακό να ξεδιπλώσει τις μεγάλες του δυνατότητες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Αιγινιακό να πιέζει για να μειώσει το σκορ χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει.

Μόλις στο 5΄ο Κατσιαμήτας εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση Αχαλινόπουλου-Φαρμάκη και με εύκολο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 13΄ο Πιερικός διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 2-0.

Στο 29΄ο Πέεφ σούταρε δυνατά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Αιγινιακού και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φαρμάκη.

Στο 31΄ο Πέεφ μπήκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού από αριστερά και σέντραρε για να πετύχει ο Κατσιαμήτας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του.

Στο 84΄ο Πιερικός έμεινε με 10 γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Στο 85΄καλό σε εκτέλεση φάουλ για να διώξει σε κόρνερ ο πολύ καλός και σταθερός στο παιχνίδι του, Φυρινίδης.

Ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ ο Αιγινιακός θα παραμείνει επικεντρωμένος στον μεγάλο του στόχο που είναι η άνοδος στη Β΄εθνική κατηγορία.

Συνθέσεις

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φυρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Παναγιωτίδης (32΄Αποστολίδης), Κατσιαμήτας (73΄Δαδάκος), Πέεφ (38΄Τροΐρης)

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Φαρμάκης, Αχαλινόπουλος Κ., Σαββίδης (33΄Χατζόπουλος), Δήμου (33΄Λιόλιος), Γουέλικτον, Αχαλινόπουλος Λ., Κουτσοσπύρος (47΄Ζούρκος), Αντωνιάδης, Δεμιρτζόγλου, Πέντα.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected