Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Στον τελικό ο Ρήγας Φεραίος

d59636f52dc2d15707bf73f39e180a72_LΣτον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΘ προκρίθηκε ο Ρήγας Φεραίος μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Στο 50΄ο Γουτούλης έκανε το 1-0  ο Τσίπι διαμόρφωσε το 2-0 και ο Σέττος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 87΄ για να γίνει το 3-0.

Ο Ρήγας παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1. Βουραζέρης και Γούτσιος αγωνίστηκαν ως στόπερ, στα άκρα δεξιά ο Χατζηαθανασίου αριστερά ο Σπαθής, Αλεξίου και Αποστολίδης ως αμυντικά χαφ, Ζενούνι, Γουτούλης και Τσίπι μεσοεπιθετική τριπλέτα και στην κορυφή ο Πάσχος.

Μέτριος ο ρυθμός του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρήγα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις για γκολ.

Στο 13΄σέντρα του Χατζηαθανασίου κεφαλιά του Πάσχου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Διαγόρα. Στο 20΄φάουλ Τσίπι  γυριστό σουτ του Αλεξίου η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.  Στοπ 39΄απευθείας εκτέλεση  φάουλ του Τσίπι η μπάλα μόλις άουτ. Στην επανάληψη ο Ρήγας ανέβασε την απόδοσή του με σκοπό να “καθαρίσει” την πρόκριση και τα κατάφερε όταν ο Σπαθής από αριστερά έφερε την μπάλα στο αριστερό έβγαλε τη σέντρα και ο Γουτούλης με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 61΄εκπληκτικό γκολ από τον Τσίπι ο οποίος από την γωνία περίπου της μεγάλης περιοχής απέφυγε με προσποίηση έναν αντίπαλο και με διαγώνιο σουτ  έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας για να γίνει τοπ 2-0 για τον Ρήγα Φεραίο. Στο 75΄, γέμισμα του Γκάγκα, αριστερό σουτ από τον Κορέτα η μπάλα έφυγε μόλις άουτ και στο 78΄σουτ του Ζενούνι η μπάλα στην αγκαλιά του Ξανθά. Στο 87΄ σέντρα του Σπαθή από  αριστερά ο Κορέτα το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, αμέσως το σουτ, ο Ξανθάς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σέττος από κοντά σημείωσε το 3-0 για την ομάδα του Βελεστίνου.

Ο Διαγόρας θα μπορούσε να μειώσει το σκορ στο 89΄με το μακρινό φάουλ του Κουντούρη, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα των αμυντικών άλλαξε πορεία, ο Κεφαλάς απέκρουσε και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί. Καλή η προσπάθεια από την ομάδα του Στεφανοβικείου δεν έφτανε όμως απέναντι σε έναν ανώτερο Ρήγα που στο τέλος δίκαια ήρε την πρόκριση.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεαφλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου (69΄Γκάγκας) Γουτούλης, Αποστολίδης (62΄Σέττος), Πάσχος (69΄Κορέτα), Ζενούνι, Τσίπι

Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφοπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Κουντούρης, Καραμανλής, Τριχόπουλος, Χολέβας (46΄ Σπ. Καραπλιάγκος), Κ. Καραπλιάγκος, Καρατζιόλης (67΄ Κάρρος), Ρενάτο (75΄Γιώργης)

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected