Κατηγορίες
Διάφορα

Προς Θεσσαλονίκη οι αγρότες, ενισχύεται το μπλόκο στα Τέμπη

DSC08975-890x395_cΜέρα με την μέρα η αντιπαράθεση αγροτών – κυβέρνησης λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Τα υπάρχοντα αγροτικά μπλόκα συνεχώς ενισχύονται, ενώ ταυτόχρονα οι αγρότες αυξάνουν τις ώρες αποκλεισμού των σημείων της Εθνικής οδού που βρίσκονται.

Οι αγρότες απέρριψαν την πρόσκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για διάλογο, ενώ ο πρωθυπουργός από την πλευρά του τους διεμήνυσε ότι αν οι αγρότες δεν προσέλθουν σε διάλογο θα είναι οι χαμένοι. Παρόλα αυτά οι αγρότες δεν πτοήθηκαν και εμφανίζονται ακόμα πιο αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σήμερα οι αγρότες από την Θεσσαλονίκη αλλά και πολλοί άλλοι από την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία κατά την διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Η συντονιστική επιτροπή των αγροτών της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να μετακινηθούν τα τρακτέρ από τον κόμβο του αεροδρομίου προς τη ΧΑΝΘ, ενώ κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να γίνει απόπειρα εισβολής των τρακτέρ εντός της έκθεσης Agrotica.

Από την πλευρά τους οι απεργοί αγρότες στα Τέμπη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πεντάωρο αποκλεισμό της κοιλάδας από τις 4μμ έως τις 9 μμ.

embolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected