Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – Η απόφαση για τον περιβόητο αγώνα με τον Γιώργο Κατίδη

ΕΠΣ_ΠΕΛΛΑΣΣτα… μαλακά έπεσε η ομάδα με την οποία αντικανονικά αγωνίστηκε σε αγώνα της ΕΠΣ Πέλλας ο Γιώργος Κατίδης, καθώς τιμωρήθηκε μόνο με την απώλεια του επίμαχου αγώνα με τον Πυρσό Πετριάς. ενώ παραπέμπεται σύμφωνα με πληροφορίες ο διαιτητής.

Παρ’ ό,τι αναμενόταν ποινή αφαίρεσης ως και τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα, αλλά κι ακόμα δύο από εκείνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, πέρα από την τιμωρία της έδρας, η ομάδα του Αγίου Λουκά βγήκε ουσιαστικά «λάδι» για όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό αγώνα με τον Ηρακλή Πετριάς.

Συγκεκριμένα η το συμβούλιο της ΕΠΣ Πέλλας αποφάσισε ότι:

-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας (2ος όμιλος) της 9-1-2016, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ-Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, υπέρ της ομάδας του σωματείου Ν ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ, με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), διότι όπως φαίνεται στις παρατηρήσεις του  ΦΑ αγωνίστηκε ποδοσφαιριστής με αριθμό φανέλας Νο 5, ο οποίος δεν αναγράφεται στην στήλη στην σύνθεση της ομάδας του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ, κάτι το οποίο συνιστά αυτοδίκαια αντικανονική συμμετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι γιατί ο αγώνας -όπως λέγεται- δεν διακόπηκε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας (κάτι που θα επέσυρε την αφαίρεση βαθμών), αλλά σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, υπήρξε αρχικά «προσωρινή διακοπή». Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν λόγω του τραυματισμού τριών παικτών τους κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν… σπίτι τους.

Παραπέμπεται ο διαιτητής

Από εκεί και πέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ρέφερι της επίμαχης συνάντησης Γιώργος Ταγκαλίδης παραπέμπεται για το γεγονός πως όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ο ποδοσφαιριστής με το Νο5 (σ.σ. ο Γιώργος Κατίδης) για την ομάδα του Αγίου Λουκά που ξεκίνησε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, δεν ήλεγξε αν ήταν δηλωμένο το συγκεκριμένο νούμερο, το οποίο όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, δεν υπήρχε πουθενά

thessports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected