Κατηγορίες
Γενικά

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού ο Ξύδας!

xidasosfpΤο όνειρο σιγά σιγά γίνεται πραγματικότητα για τον Χιώτη επιθετικό, Γιώργο Ξύδα, αφού (σύμφωνα με το sportschios.gr) πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια!

Όλα άρχισαν πέρσι τον Ιανουάριο, όταν και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Καλλονής, ενώ ήταν και ο 2ος μικρότερος παίχτης που αγωνίστηκε σε όλη την Superleague το 2014-2015. Φέτος, έχει αγωνιστεί στα παιχνίδια με όλες τις μεγάλες ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) και η απόδοση στον αγώνα με Ολυμπιακό ήταν αυτή που κέντρισε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» και ιδιαίτερα του πρόεδρου της ομάδας, Β.Μαρινάκη, ο οποίος ρώτησε να μάθει για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός για τον Γιώργο, αφού όταν ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού που υπήρχαν στην Χίο, είχε κληθεί να δοκιμαστεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού στην Αθήνα, χωρίς τελικά να πείσει τους υπεύθυνους.

Για την ώρα, η συμφωνία είναι προφορική, αλλά εντός της ημέρας ενδέχεται να «πέσουν» και οι υπογραφές, για συμβόλαιο τριών ετών. Ο Ξύδας θα ταξιδέψει σήμερα για την Αθήνα, με την ομάδα της Λέσβου, η οποία θα πάει στο Αγρίνιο, εν όψει του αυριανού ματς με τον Παναιτωλικό. Ο 18χρονος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα της Καλλονης μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός. Μετά από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα παραμείνει στην Αθήνα, αφού έχει κληθεί σε φιλικά με την Εθνική Νέων στις 2-4 Φεβρουαρίου ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Λογικά το διάστημα αυτό θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected