Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

ΑΕΚ – Έρχεται και υπογράφει ο Πέκχαρτ!

pekhartΟι τελευταίες εκκρεμότητες διευθετήθηκαν και ο Τσέχος επιθετικός θα βρίσκεται απόψε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η συμφωνία της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τόμας Πέκχαρτ αναμένονταν να ολοκληρωθεί από ώρα σε ώρα, προκειμένου να κανονιστεί ακόμη και σήμερα η άφιξη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα. Αυτό συνέβη πριν από λίγο.

Η Ένωση ολοκλήρωσε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας της με την Ίνγκολσταντ και τον ποδοσφαιριστή και ο Τσέχος επιθετικός αναμένεται να φτάσει απόψε το βράδυ στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει αύριο από εξετάσεις, μαζί με τον Μπρούνο Ζουκουλίνι και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την ΑΕΚ.

Who is who

Ο Τόμας Πέκχαρτ γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1989 και έχει ύψος 1.94 μ. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στις μικρές ομάδες της Σλάβια Πράγας έκαναν την Τότεναμ να τον αποκτήσει το 2006. Δύο χρόνια αργότερα προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και από την παρουσία του στην ομάδα του Λονδίνου… κρατάει και η γνωριμία του με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος υπήρξε βοηθός προπονητή στον αγγλικό σύλλογο. Ο Τσέχος φορ δόθηκε δανεικός στην Σαουθάμπτον με την οποία είχε 22 συμμετοχές και τρία γκολ.

Τη σεζόν 2010-11 πήρε μεταγραφή στη Γιάμπλονετς (29 συμμετοχές, 15 γκολ), ακολούθησε εξάμηνος δανεισμός του στην Σλάβια Πράγας (9 συμμετοχές, 7 γκολ), πριν… μετακομίσει στην Νυρεμβέργη, όπου αγωνίστηκε για περίπου 2,5 χρόνια (88 συμμετοχές, 14 γκολ).Στην Ίνγκολσταντ πήρε το καλοκαίρι του 2014, όμως δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και μέτρησε μόνο 16 συμμετοχές και ένα γκολ. Υπήρξε διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Τσεχίας και έχει 19 συμμετοχές και δύο γκολ με την εθνική ανδρών.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected