Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ηρακλής – Ο Καραγκούνης δεν θα είναι ο μόνος!

monteiro12Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ Λάρνακας, Ζόρζε Μοντέιρο, θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή στην εκπνοή της περιόδου. Από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα υπογράφει.

Σε μεταγραφικό οργασμό βρίσκεται ο Ηρακλής που ετοιμάζεται για ακόμη μία κίνηση στην εκπνοή της περιόδου. Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, Ζόρζε Μοντέιρο, ο οποίος ανήκει στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας τα έχει βρει σε όλα με το “Γηραιό” και είναι από την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, ενώ τη Δευτέρα θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μοντέιρο ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόρτο, μεσολαβούντων των δανεισμών σε Ριμπεϊράο, Αμαδόρα, Κοβίλια, Πορτιμονένσε. Το 2011 αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, στη Λεμεσό κάθισε μια τριετία ενώ την περυσινή σεζόν ήταν συμπαίκτης με τον Αντρέ Σιμόες στη Μορεϊρένσε. Τελευταία του ομάδα η ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο.

Ο Ζόρζε Μοντέιρο είναι στη Θεσσαλονίκη και τη Δευτέρα θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected