Super League 1

Super League – Συνεχίζει στην Τρίπολη ο Ισπανός!

d4e3ae973ac001cc40c3047ba715e33aΟ Αστέρας Τρίπολης ήρθε σε συμφωνία με τον Ματίας Ιγκλέσιας για την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών για δύο χρόνια.

Πέρα από τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις στον Αστέρα Τρίπολης προχωρούν και σε ανανεώσεις συμβολαίων χτίζοντας έτσι τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας του Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο 31χρονος μέσος από την Αργεντινή αποτελεί μέλος του βασικού κορμού των Αρκάδων και η διοίκηση της ομάδας θέλησε να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Για αυτό το λόγο προχώρησε τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Ιγκλέσιας έχει ήδη φέτος 17 συμμετοχές στις οποίες μετρά και τρία γκολ. Παράλληλα, είναι τρίτος σε λεπτά συμμετοχής πίσω από τους Λούι και Γιάννου.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο η ομάδα της Τρίπολης έχει αποκτήσει τους Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς (Μ, 26 ετών), Κριστιάν Μανουέλ Τσάβες (Μ, 29 ετών), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Α, 23 ετών), Νίκος Ιωαννίδης (Ε, 22 ετών).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected