Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Εκπληκτική απόδοση και “εξάρες” για τη Ρεάλ! ?(vid)

2614502_heroaΜετά τις πεντάρες σε Λα Κορούνια και Χιχόν, ο Ζινεντίν Ζιντάν έριξε κι εξάρες στο εύκολο 6-0 της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Εσπανιόλ.

Είναι από τα κλασικά ματς που αρέσουν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο που πνίγεται μακριά από το σπίτι του. Η «βασίλισσα» βρήκε μπόσικη την Εσπανιόλ και την φιλοδώρησε με το ευρύ 6-0, με τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά τις πεντάρες απέναντι σε Λα Κορούνια και Χιχόν, να φέρνει κι εξάρες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από καιρό, ο κόσμος είδε την καλή version του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος είχε κέφια και απέναντι στον αγαπημένο του αντίπαλο έφτασε σε ένα ακόμα χατ-τρικ, έχοντας σκοράρει φέτος 8 από τα 19 του γκολ στο πρωτάθλημα απέναντι στους Καταλανούς!

Το σκορ άνοιξε ο Καρίμ Μπενζεμά (7’) και πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο αγώνα η σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος με πέναλτι του Κριστιάνο (12’) και μακρινό σουτ του Χάμες Ροντρίγκες (16’) που κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Ο CR7 ήταν φανερό ότι κυνηγούσε όσα πιο πολλά προσωπικά γκολ γινόταν και πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα με ατομική προσπάθεια (45’, 4-0), ολοκλήρωσε το προσωπικό χατ-τρικ που τόσο κυνηγούσε, ολοκληρώνοντας όμορφη ατομική προσπάθεια πέντε λεπτά πριν το τέλος (85’, 5-0), ενώ το τελικό 6-0 έγραψε ο Ντουάρτε με αυτογκόλ.

δείτε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected