Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφές – Στην πτήση προς Βέλγιο για τις υπογραφές!

μανιατηςΣύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γιάννης Μανιάτης είναι πολύ κοντά στη Σταντάρ Λιέγης, ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Σήμερα πετά για Βέλγιο ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, για να περάσει ιατρικά και να μιλήσει με τη διοίκηση των “ρους”.

Τις βαλίτσες του για τη Λιέγη ετοιμάζει ο Γιάννης Μανιάτης. Από την Κυριακή (31/1) είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr ότι ο πρόεδρος της Σταντάρ είχε μεταβεί στην Ελλάδα προκειμένου να διαπραγματευτεί την απόκτηση του αρχηγού των “ερυθρολεύκων”, ως αντικαταστάτη του Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο 29χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός μέσος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο βελγικό πρωτάθλημα. Μάλιστα πετά σήμερα, Δευτέρα (1/2), για την Λιέγη προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να μιλήσει για τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη διοίκηση των “ρους”.

Το απόγευμα ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι στο Βέλγιο και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα παραχωρηθεί στη Σταντάρ από τον Ολυμπιακό ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Το μόνο που μένει να φανεί είναι εάν θα τεθεί και οψιόν αγοράς του από τους Βέλγους.

Εφόσον ο αρχηγός των Πειραιωτών ενταχθεί στο δυναμικό της Σταντάρ θα συναντήσει έναν πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος πωλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη βελγική ομάδα έναντι 1.300.000 ευρώ πριν από λίγες ημέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected