Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Σπάει κάθε ρεκόρ το…καμπάνιασμα σε παίκτες και ομάδες!

1237584

Εντυπωσιακοί πραγματικά οι αριθμοί που προκύπτουν από τις ποινές που έχουν επιβληθεί από την ΕΠΣ Ημαθίας, πέντε μήνες μετά την έναρξη της σεζόν και δύο περίπου πριν τη λήξη.

Παρά το γεγονός πως οι εν δυνάμει σύλλογοι έχουν μειωθεί σημαντικά (χαρακτηριστικό είναι πως για πρώτη φορά συμμετείχαν λιγότερες από 50 ομάδες στις τρεις πρώτες κατηγορίες), οι ποινές έχουν πάρει την… ανηφόρα, κάτι που μαρτυρά πως η αυστηρότητα είναι αντιστρόφως ανάλογη της συμμετοχής.

Οι 300 αγωνιστικές ποινής σε 18 αγωνιστικές!

Οι ποδοσφαιριστές όπως είναι φυσιολογικό έχουν την πρωτοκαθεδρία στις ποινές, καθώς η κόκκινη κάρτα έχει βγει 133 φορές από το τσεπάκι των ρέφερι τόσο στην Α1 Ερασιτεχνική όσο και στην Α2, στη Β αλλά αλλά και στο Κύπελλο Ημαθίας.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές ποινών που έχουν αποβληθεί συνολικά είναι 298(!), μέσος όρος δηλαδή 2.24 αγωνιστικές για κάθε κόκκινη κάρτα. “Πρωταθλητές” στις ποινές είναι οι Βλαχοδήμος και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης του Ολυμπιακού Νάουσας στους οποίους έχουν επιβληθεί από 10 αγωνιστικές, ενώ στη δεύτερη 7a1800a90437bd1c20962dab410158c9_XLθέση ακολουθεί ο Προδρόμου (ΑΟ Μαρίνας) με 9 αγωνιστικές και οι Τόζογλου (Δόξα Λιανοβεργίου), Πέτρου (Άρης Παλαιοχωρίου) με 8 αγωνιστικές έκαστος.

Την πρωτοκαθεδρία σε συλλόγους την έχει ο Ολυμπιακός Νάουσας με 270€, ακολουθεί ο Άρης Παλαιοχωρίου με 150€ και στην τρίτη θέση Δόξα Λιανοβεργίου και ΑΟ Μαρίνας με 140€ έκαστη.

Παραπάνω από τις μισές σε κάθε κατηγορία έχουν κληθεί σε απολογία!

Εντυπωσιακό και το στατιστικό στοιχείο που αφορά τις κλήσεις σε απολογία. Όσον αφορά την Α1 Ερασιτεχνική, 9 από τις 14 ομάδες έχουν απολογηθεί τουλάχιστον μία φορά μέσα στη σεζόν, ενώ οι 11 από τις 26 στην Α2 έχουν σημειωθεί στο φύλλο αγώνος με ανάλογες ή μη αιτιολογίες. Το εντυπωσιακό ωστόσο στοιχείο είναι στη Β Ερασιτεχνική, όπου από τις 8 ομάδες που αγωνίζονται φέτος, οι 6 έχουν απολογηθεί για διάφορα παραπτώματα!

Ισοπαλία στα πρόστιμα ποδοσφαιριστών και ομάδων!

Το ποσό των 3.000 ευρώ (2.980 για την ακρίβεια) κλήθηκαν να πληρώσουν οι ποδοσφαιριστές για τις κόκκινες κάρτες, άλλο τόσο και οι σύλλογοι μέσω των ποινών που επιβλήθηκαν από την Ένωση. Συνολικά έχουν επιβληθεί 3.050€ σε πρόστιμα σε 19 συλλόγους, με…πρωταθλητές τους Αχιλλέα Νάουσας και Μακεδονικό Πλατάνου στους οποίους έχουν επιβληθεί από 300€.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected