Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Δεν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τον Πανσερραϊκό!

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÁÅÊ-ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE / AEK-KERKIRAΜπορεί οι μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε την Δευτέρα, ωστόσο ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ.

Έτσι και αλλιώς μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου μπορεί να αποκτά ελεύθερους παίκτες. Οι “κόκκινοι” συμφώνησαν λοιπόν με τον Δημήτρη Γιάντση που είχε αποδεσμευτεί από τον Αγροτικό Αστέρα και αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είχε 16 συμμετοχές φέτος με την ομάδα του Ευόσμου χωρίς να καταφέρει να βρει δίχτυα, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΛ με την οποία είχε 17 συμμετοχές και 1 γκολ. Τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Λεβαδειακό(15/1) και στην Σούπερ Λίγκ, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Κέρκυρα, αλλά και στον Ηρακλή από τον οποίον και ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Γιάντσης που αγωνίζεται στο δεξί άκρο είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Ατματσίδη και είναι ένας παίκτης με εμπειρίες κυρίως από Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου μετράει περισσότερες από 120 συμμετοχές, καθώς στην Football League κατέβηκε μόλις πέρυσι, όταν και φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected