Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Εθνική Νέων – Ήττα στο δεύτερο ματς με τη Τσεχία

2859a4ec-963f-438a-bb2c-0bac8b7edfff_1Ηττήθηκε με 1-0 σκορ η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Τσεχίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Ισπανία, 24-29/3/2016).

Ελλάδα: Κατσιμήτρος (60΄ Τσέλιος), Βιδάλης, Ευαγγέλου, Κάκκο (60΄ Χυδάς), Μαυρομάτης, Γιαταγανάκης, Σπανουδάκης (46΄ Γαλανόπουλος), Τσέλιος (46΄ Λάμπρου), Μωραϊτης (60΄ Σταθόπουλος), Δημητριάδης, Ζαμπαζής (46΄ Αγγελόπουλος)

Ο κ. Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, είμαι και πάλι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Όπως και στο προηγούμενο ματς έτσι και στο σημερινό η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν βελτιωμένη. Σήμερα δεν καταφέραμε κάποιο γκολ, αλλά αυτό που κρατάω είναι η συνολική εικόνα των παιδιών, η οποία είναι ελπιδοφόρα. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτές τις μέρες και βγάλαμε τα συμπεράσματα που χρειαζόμασταν. Η δουλειά δε σταματά εδώ. Στόχος όλων μας είναι μια καλή πορεία στην elite round του EURO, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε μια θέση στα τελικά της διοργάνωσης».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected