Κατηγορίες
Football League

Football League – Αποχώρηση Ρέλλα από το Αίγιο

RELLAS-ANTONISΠριν δέκα περίπου μέρες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Αντώνης Ρέλλας είχε υποβάλει την παραίτηση του, η οποία τελικά έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Οι ιθύνοντες στον “ασπρόμαυρο” σύλλογο κάλεσαν τη Δευτέρα (8/2) τον κόσμο της ομάδας σε ανοικτή συγκέντρωση ώστε να ενημερωθούν για το αύριο του Παναιγιάλειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σε έκτακτη συνεδρίαση των μελών των διοικητικών συμβουλίων τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία τού συλλόγου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας υπέβαλε την παραίτησή του, την οποία και αποδέχτηκαν οι παρευρεθέντες.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και επειδή πρόθεση όλων των μελών τής ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι η ιστορική μας ομάδα να συνεχίζει να συμμετέχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League, αποφασίστηκε ομόφωνα όπως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πάνος Κουτρόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη ΠΑΕ και Ερασιτέχνη να αναλάβουν πρωτοβουλία για συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου και οριοθέτηση του πλάνου, βάσει του οποίου θα συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του συλλόγου.

Τέλος, καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7μ.μ., να συμμετάσχει στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, με σκοπό την ενημέρωση για την επόμενη μέρα τού συλλόγου μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected