Κατηγορίες
Αθλήματα

Φίλιππος Βέροιας – Κόντρα στον ΔΙΚΕΑ το Σάββατο το μεσημέρι

voutsas1Χωρίς τον Γιώργο Μαστορογιάννη, που στο πρώτο ματς με το γκολ που πέτυχε στην εκπνοή χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλία, θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 3μμ τον ΔΙΚΕΑ ο Φίλιππος.

Στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει για το ματς αυτό ο συνεργάτης του Κώστα Τούτση, Κώστας Δεληγιάννης.

Αναφορικά με το ματς, οι παίκτες του Φιλίππου δίνουν μεγάλο βάρος σε αυτή την αναμέτρηση για να πάνε με καλή ψυχολογία στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και την Μπενφίκα. Σε δηλώσεις του οι Νίκος Βουτσάς και Φάνης Δεληγιάννης τόνισε ότι ο Φίλιππος πρέπει να προσέξει την άμυνά του για να μην έχει προβλήματα.

«Είναι ένα δύσκολο ματς με μια αξιόλογη ομάδα. Πιστεύω αν είμαστε σοβαροί, αν δώσουμε μεγάλο βάρος στην άμυνα και δεν δεχθούμε εύκολα γκολ δεν θα έχουμε βασικό πρόβλημα. Είναι ένα ματς που θα μας βοηθήσει και στον ψυχολογικό τομέα. Μετά από αυτό ακολουθούν τα ματς με ΑΕΚ, Μπενφίκα. Η ομάδα είναι έτοιμη γι αυτό το ματς, ελπίζω να πάνω όλα καλά» σχολίασε ο Νίκος Βουτσάς.

«Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το αμυντικό μας κομμάτι. Η αντίπαλη ομάδα φεύγει γρήγορα στον αιφνιδιασμό και βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις. Πρέπει να γυρίζουμε πίσω γρήγορα και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό για να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να φύγουν στο σκορ και να τους κυνηγάμε» πρόσθεσε ο Φάνης Δεληγιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected