Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – “Δανείστηκε” από τη Νίκη ο Πύρασος!

8cf8240283306ff51396cca13ac95618_LΤον Σταύρο Βουρδάκη απέκτησε ο Πύρασος από τη Νίκη Βόλου, με δανεισμό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε από τους Νέους Αθλητές κι έπαιξε επίσης στην Κ17 της Νίκης, ήταν μέλος της πρώτης ομάδας των “κυανολεύκων” καταγράφοντας συμμετοχές στο Κύπελλο ΕΠΣΘ. Ιδιαίτερα ταλαντούχος, μπορεί να παίξει ως επιθετικός χαφ και στα πλάγια της επιθετικής γραμμής, φιλοδοξεί να πάρει συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της αγχιαλίτικης ομάδας ώστε να επιστρέψει στη Νίκη με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, αξιοπερίεργο είναι πως στον Πύρασο μέχρι τον Ιανουάριο αγωνίζονταν ο αδερφός του Ντίνος, που συνεχίζει πλέον στον Ηρακλή Βόλου.

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου του συλλόγου, ο Σταύρος Βουρδάκης ανέφερε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Νίκης Βόλου και ιδιαίτερα τον κ. Στέλιο Βούλγαρη και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα ώστε να επιτύχει το μεγάλο στόχο της ανόδου. Χαίρομαι πολύ που ήρθα στον Πύρασο. Από την πρώτη ημέρα, η ομάδα μου έδωσε να καταλάβω ότι είναι μια οικογένεια. Γνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όσο διάστημα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πυράσου”

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected