Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Έσβησε” ο Αστέρας στην Κρήτη!

asteras_plataniasΟ Πλατανιάς μετά από δέκα ανεπιτυχή αποτελέσματα κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα στην Κρήτη για πρώτη φορά στην ιστορία του. Καταπληκτικό το γκολ του Γουνδουλάκη.

Δέκα σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρούσε ο Πλατανιάς δίχως νίκη με τον Γιώργο Παράσχο να τα βάζει με την τύχη του, αφού οι Κρητικοί ήταν καλοί αλλά… απρόσεκτοι.

Το σερί έσπασε απέναντι στον Αστέρα. Και μάλιστα με ιστορικό τρόπο, αφού ο Πλατανιάς κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία του τους Αρκάδες. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Φανούρης Γουνδουλάκης με το πανέμορφο γκολ που πέτυχε και τη γενικότερη εμφάνιση του. Όσον αφορά τον Αστέρα; Ο προβληματισμός συνεχίζεται…

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σελίν, Μπανανά, Σκαρρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (Τσουράκης 84′), Μουνάφο (Στανισάβλιεβιτς (68′), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (Ανγκούλο 76′).

Αστέρας (Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (Νίκο 81′), Κουρμπέλης (Δημούτσος 66′),  Μπερτόγλιο, Μούκαμ, Μάσα (Στανισάβλιεβιτς  76′), Ιωαννίδης.

περισσότερα στοιχεία στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected